Mer slakt, fler uppdrag och ytterligare regioner att utforska.

Middle-Earth: Shadow of War, uppföljaren till kritikerrosade Shadow of Mordor, släpptes för ett par veckor sedan och lät oss återigen slå ihjäl väldigt många orcer. Har du inte hunnit bli trött i svärdarmen så kan du blicka framåt mot nedladdningsbart material som är del av spelets expansion pass.

Först ut är Slaughter Tribe Nemesis-tillägget som dyker upp nästa månad och bland annat låter oss spöa nya episka och legendariska orcer från den nya slaughter-stammen. De är ungefär så blodtörstiga och slafsiga som namnet antyder.

Därefter följer tilläggen Outlaw Tribe Nemesis, Blade of Galadriel och Desolation of Mordor. Lär dig mer om expansion pass i filmklippet nedan.

@Molotov: Japp, lootlådor behövs inte alls. Jag är på sista delen av Shadow Wars, inte köpt en enda lootlåda och är lvl 53. 26/10 Här är de olika versionerna som finns för Shadow of War: https://www.shadowofwar.com/purchase/ och de som köper Gold versionen får alla expansionerna inkluderade medans Silver verkar bara få två expansioner. Antagligen får man köpa expansionerna separat... 26/10 Tror jag kom upp i 83 timmar eller något för att nå max level på Talion, och sen tweaka orcerna så dem har inga svagheter men mycket immunes, traits och sånt. Levlade alla sådana orcher som jag gillade i Fight Pit's, till 65, sen brände jag miriam på... 26/10 Har folk som inte betalat för lootlådor hunnit grinda sig genom huvudspelet än då? ;) 25/10 Eftersom spelet expanderar genom att ett nytt område läggs till tror jag att begreppet expansion pass kan användas i det här fallet. Däremot tycker jag att season pass är ett luddigt begrepp som kan innehålla just det du beskriver. Nån ny karaktär, nåt... 25/10 DLC i de flesta spel idag definieras som en ny karaktär (bland massa möjliga), ett nytt område (bland många andra) och/eller nya cosmetics. Expansion är när man utökar världen nämnvärt, exempelvis massor med extra quests, fler karaktärer/klasser och mod... 25/10 Vad definierar du som expansions då? Kan en tänka att en expansion expanderar grundkonceptet i ett spel? Kan inte en expansion laddas ner som Downloadable Content? 25/10 @Alexraptor: Att betala för DLC eller ja mer i detta fallet Expansions är inget konstigt, det har varit så länge. Håller med dig om att mikrotransaktionerna fortfarande är helt sjuka och inte okej, men verkar som att monolith inte kommer lyssna på oss... 25/10 Om det heter 'expansion pass', borde det inte vara expansions då, och inte bara DLC? /oförstående konsument för framtiden 25/10 Det här är ju sjukt... Först klämmer dom in mikrotransaktioner I form av lootboxes, och nu vill dom att folk ska betala för DLC'n OCKSÅ? Vad är det som händer här egentligen? Hur blev det så här galet? 25/10
Skicka en rättelse