Nazistkriget verkar vara lika underhållande den här gången.

Vår recensionskod till Wolfenstein 2: The New Colossus trillade in ganska sent, så vi hinner dessvärre inte leverera någon recension innan släppet imorgon den 27 oktober. Istället får ni trösta er med att vi i alla fall har testat spelet med fyra olika grafikkort.

Och så kan ni förstås spana in de internationella spelsajternas betyg som har börjat trilla in. Det handlar nästan uteslutande om höga sådana, och nazistkriget verkar alltså återigen bli en trivsam tillställning i underhållningsvåldets tecken. Några av recensionerna hittar ni nedanför.

Pcgamesn – 9/10
Polygon – 9/10
Gamesbeat – 90/100
Hardcore Gamer – 4/5
Playstation Lifestyle – 95/100

Det är kul att nassarna grinar över spelet. 27/10 @Tiggaren: Har samma problem. Ibland går det spela men ibland försvinner ljudet eller stannar spelet mitt i 27/10 Well det är väl inget konstigt, brukar köra 6 månaders reglen. Köp efter ett halvår, då får man i regel ett fungerade spel till ett lägre pris. Förstår mig inte på hetsen att spela på realese dagen, än mindre de idioter som förbokar... Jag kommer köpa... 27/10 @Tarotikum: Det hade varit hur coolt som helst! 27/10 Återigen, Machine Games, har ni mött och överträffat mina förväntningar på en spelupplevelse. Jag skulle så gärna vilja se er ta hand om Quake härnäst, köra en ordentlig reboot i samma stil som Wolfenstein!! 27/10 Nu är jag arg. Hur i hela friden kan dom släppa ett spel som inte ens funkar. Ändrar man upplösningen så är skalningen helt trasig. Ändrar man så att skalningen funkar manuellt så hänger sig hela datorn. Ändrar man till borderless är upplösningen typ... 27/10 Köpte collectors ed för 999. Måste j uha en Terror Billy att ställa i spelrummet :) 27/10 Riktigt kul att se, blir en dunderspelvinter i år! 27/10 12h av kvalite är lätt värt ett fullpris utan tvekan med tanke på vad dagens spel kostar att producera i både tid och pengar. Istället för att vara så jävla snål och egoistisk så kan man bidra påriktigt om det faktiskt är något man tycker om. Inte er... 27/10 Första Wolfenstein var bland det bästa jag spelat. Jag tar mycket hellre 10 timmar polerat till perfektion än 100 timmar där hälften är utfyllnad. Min tid är en betydligt mer begränsande faktor än min plånbok. 27/10
Skicka en rättelse