Privata matcher för tävlingssugna, bättre spawn-regler i Crucible och mer.

Destiny 2 är äntligen släppt på alla plattformar och medan många redan slagit i taket på konsolversionerna har pc-spelarna precis börjat nöta endgame. Bungie meddelar därför via den officiella sidan att deras fokus just nu ligger på att förbättra upplevelsen efter att du kört igenom kampanjen och kämpar för att öka din nivå.

De nämner några konkreta saker i blogginlägget, såsom att man i början av 2018 kommer att kunna starta privata matcher och att spawn-punkterna i Crucible ska optimeras. I listan finns också lite mer fluffiga punkter, såsom "förändringar" och "förbättringar" inom saker som vapen- och rustningsmoddar, material och emotes.

 • New systems and rewards to give our most engaged players additional, optional pursuits.

 • Better incentives for players who complete challenging Prestige activities.

 • Better rewards and replay value for strikes, adventures, and Lost Sectors.

 • Private matches for the competitive community (we are targeting early 2018).

 • Crucible tuning like adjusted Supremacy scoring and better spawning rules.

 • Better incentives for completing Crucible matches (and penalties for quitting competitive games).

 • Continued improvements to Iron Banner and Faction Rallies, including uniqueness of rewards.

 • Changes to make the mod economy more interesting and impactful.

 • Ongoing improvements to Exotics, including adjustments to reduce instances of duplication.

 • New ways to spend surplus currency and materials (looking at you Legendary Shards).

 • An emote interface that allows players to equip Salty, Spicy Ramen, Six Shooter, and Flip Out all at the same time.

Mitt problem är att jag lägger 100% fokus på ett spel vilket gör att jag når taket för snabbt. Men kan ändå inte undgå dessa uppenbara problem. - för enkelt att nå 305. Raiden är ok, inte mer. Och när det går lika snabbt att farms public events och spel... 28/10 Vilket MMO har inte lackande Endgame? Första expansionen kommer endå om typ en och en halv månad och raiden e inte ens ute än på pc. Jag personligen kan se mig själv krama ur ett bra antal timmar till. (Kör på PC men smygstartade på ps4) 28/10 @unforg0tten: Man återvänder så mycket till missions o zoner så man hinner uppleva dem ordentligt ändå. 27/10 @Araxes: Håller helt med, gjorde samma sak i första Destiny, timmarna bara flög iväg och jag nästintill kuta genom hela spelet, det njöt jag av :) Men jag själv känner att D2 är för vackert för detta. 27/10 Nej, verkligen inte. Men jag förstår hur du resonerar eftersom folk är alldeles för duktiga på att felaktigt säga man när de syftar på enbart sig själva. Hur som helst var det bortom poängen: Det går att njuta av att powerlevla. 27/10 Helt utanför sammanhanget i meningen, your argument is invalid. 27/10 Jo, du sa "man", inte "jag" när det kom till att skynda och njuta. 27/10 Vilket endgame? ;) 27/10 Jag sa aldrig så, du läser uppenbarligen inte vad jag skrivit. Från min egen erfarenhet i spelet så känner jag själv att jag inte vill köra genom spelet för fort, det är vad jag har sagt om min egen spelupplevelse, vad ni andra gör i spelet har jag inge... 27/10 @unforg0tten: Vad får dig att tro att man inte njuter och har kul bara för man är snabb? 27/10
Skicka en rättelse