Fler mörka moln tornar upp sig för spin-offen.

Det är inte snällt att sparka på den som redan ligger ner, och Metal Gear Survive har varit mer eller mindre avskytt från dag ett. Zombier? Co-op? En annan dimension? Ja, jösses.

En del av avskyn bottnar förstås i hur, enligt journalisten Geoff Keighley i det här fallet, illa Konami behandlade Hideo Kojima under sista tiden hos företaget, men ärligt talat ser spelet inte bra ut oavsett bakgrund. Kojima har själv tagit avstånd från spelet och nu verkar ännu en dålig nyhet sälla sig till skaran. Enligt officiella sajten: "En internetuppkoppling krävs för att spela spelet".

Det ska gå att spela actionspelet på egen hand, men kräver detta också ständig internetuppkoppling? Den luddiga formuleringen väcker onekligen ett stort frågetecken.

@nils45: jag ska vara ärlig jag är nog en köpare av detta spel. Alltid gillat typ sådana här spel. Är det fel det står metal Gear kanske men å andra sidan är spelet bra sen så är det ju okej. Om inte är det fel att smutskasta serien av spion thriller... 14/12 @Crankt: Såg du inte senaste story trailern ? Var ju värre än om uwe boll hade regisserat. En helt långsökt efterbliven spinoff. Ser inte poängen med "metal gear" delen i namnet eftersom storyn är så efterblivet dålig, spelet hade lika gärna kunnat heta... 14/12 "beskydda". Tillåt mig hånlola 12/12 @Loltron: Eeh nä.det vet du inte... Var inte heller det jag pratade om, jag fick er bara att haja till då ni insåg att ni faktiskt inte diskuterar ett MGS spel nu. Finns bara 5 sådana, detta nya är inte ett Solid spel, utan en spinoff. Just därför kan... 12/12 @Crankt: Gäsp, folk vet exakt vad som hände, och vad konami gjorde. Så vettifan vad du dillar om. Jaja, bara en spinoff, en klick-bait är vad det är. Finns gott om anledningar att vara irriterad på konami. Färre för att sitta och beskydda dom, du får... 31/10 Du verkar upprörd. 30/10 Vadå what, det är inte solid. Det är inte metal gear solid serien. Det är inte metal gear solid 6, det bara lånar lore. Kan du nåt mer om spel än det som står på boxen? 30/10 @Crankt: What 30/10 Eeh. Nej det gör du nog inte om "man säger så". Sen är detta inte en serie heller. Bara samma IP. Det är inte Metal Gear SOLID ens. Bara en spinoff som lånar namn, lore osv. Spelare bryr sig inte egentligen, de gillar bara att bräka i kör. De får längre... 30/10 @Loltron: håller fullt med. Storyn är ett mysterium men asballt 30/10
Skicka en rättelse