Ghost of Tsushima ser mäktigt ut!

Sony är i full gång med sin sändning från Paris Games Week och som utlovat är det en fullmatad show. Vi har till exempel fått veta vad Infamous-utvecklarna Sucker Punch jobbar på – ett open world-spel om samurajer som heter Ghost of Tsushima. Den officiella beskrivningen lyder:

The year is 1274. Samurai warriors are the legendary defenders of Japan--until the fearsome Mongol Empire invades the island of Tsushima, wreaking havoc and conquering the local population. As one of the last surviving samurai, you rise from the ashes to fight back. But, honorable tactics won't lead you to victory. You must move beyond your samurai traditions to forge a new way of fighting--the way of the Ghost--as you wage an unconventional war for the freedom of Japan.

En första trailer för spelet ser du ovanför. Mer information i intervjuklippet med Sucker Punch nedan.

Då skulle de ha valt bättre skådespelare, redan i ettan. Att boken skrev av en amerikan och att filmen är gjord av en amerikan, struntar jag i. Om en film utspelar sig i en japansk miljö med japansk historia, så ska karaktärerna prata japanska också -... 31/10 Ja, sedan verkar jänkare tro att världen består av "språk" som bara är varianter av Engelska. De är lite bakom flötet ibland där borta över Atlanten. 31/10 Många amerikaner gillar inte när filmerna inte är på engelska då de inte förstår, textning är för jobbigt. Murica' first. 31/10 Ja man fick väl en intresse av denna trailern, men jag tycker inte folk ska bli för hypade förrän vi har gameplay. 31/10 Väntar på gameplay, men upplägget är lovande. 31/10 ahopp.. har gillat infamous spelen så ser fram emot det här men trailern här visar ju inte mycket. Hoppas också innerligt på japanskt tal i spelet och inte den här knaggliga Engelskan. 31/10 Detta spel verkar lovande. 31/10 Crouching Tiger Hidden Dragon fick en del negativ kritik från Kina eftersom huvudkaraktärerna inte talade flytande mandarin. Det kan ha påverkat att tvåan blev på engelska. Memoirs of a Geisha däremot är en amerikanskproducerad film baserad på en bok... 31/10 Fan, måste man ju skaffa en ps4 igen >_< Hoppas verkligen på japansk dub till detta som valmöjlighet, men framförallt att det blir bra ^^ 31/10 Nej. De använder bara mer och mer det engelska språket i utländska filmer, TV-serier och spel. Crouching Tiger Hidden Dragon är ett mycket bra exempel på detta. I ettan pratade de mandarin (https://www.youtube.com/watch?v=Ccmava-4KnY) (trailern var berä... 30/10
Skicka en rättelse