Spana in en första trailer från Merkurius.

Destiny 2 har funnits ute sedan den 6 september till konsoler och 24 oktober till PC. Den som redan hunnit blåsa igenom allt väsentligt material ska ta sikte på den 5 december. Då lanseras spelets första expansion, Curse of Osiris.

Detta avslöjade Activision under Sonys Paris Games Week-presentation tidigare under kvällen. Expansionen tar oss till Merkurius där det väntar nya äventyr och uppdrag. Curse of Osiris ingår i spelets expansion pass som också ger tillgång till ytterligare en expansion som släpps någon gång nästa vår.

En trailer för Curse of Osiris ser du ovanför.

Destiny 2 Expansion I: Curse of Osiris continues your Guardian’s journey with all-new story missions and adventures set in a new destination, Mercury. Journey through time and space to learn the secrets of Osiris, avert a dark future, and rebuild the ties between the legendary Warlock and his greatest student - Ikora Rey.

Jag jämför det dock med andra spel. Halloween rean är igång på steam, och snart är det även jul. Det spelet jag spelar för tillfället är Black Desert Online som kostar €5,99 för tillfället. Jag kan inte riktigt se hur Destiny 2 har lika mycket innehåll... 01/11 Tretti ävrå kostar det :) 31/10 Oh shit, its Skynet! o_O 31/10 Allt beror ju på vilket ekonomi man har givetvis, 700kr kan tyckas vara mycket när man betalar allt på samma gång, men man behöver tänka på hur mycket man faktiskt får ut av det och ställa det mot andra saker som kostar pengar. Man kommar snabbt inse... 31/10 @Ozbaab: Jag köpte också på GMG och fick betala ca 700kr för Digital Deluxe Edition med lite rabatt, sjukt nöjd! Ölen har jag fortfarande råd med, har köpt expansion pass till min lillebror också som inte hann skaffa Deluxe. 31/10 "I princip samtidigt" - men ändå 1 månad och 1 vecka efter. Om man betalar 300kr för expansion pass så blir det 150kr per expansion. 150 kr! Det är som en dyr pizza! Eller tre öl på krogen, tre öl! Att kalla det innehållsfattigt beror såklart på vad man... 31/10 Det är samma snack som går om flera spel nästintill varje dag nu, Digital Deluxe Edition var rabatterat hur länge som helst innan PC release och samma med XB/PS versionerna, nu behöver du faktiskt inte betala 400kr för en expansion om du använder dig... 31/10 Att jag ens hade planerat att skaffa Destiny 2. Glad att jag avstod. :) Vore det gratis så hade det varit bra, men att betala för ett expansion när huvudspelet är så innehållsfattigt som det är? Fan heller. 31/10 Kom hit för att säga samma sak, vafan spelet har ju precis släppts? Och nu släpper de redan en expansion för 300-400kr eller vad det kan tänkas kosta? Så snart inpå borde det bara ingå som en sketen content patch snarare än en hel expansion. Girigheten... 31/10 Expansionen var alltså i princip klar samtidigt som huvudspelet, men naturligtvis säljer de inte hela spelet direkt utan tänker mjölka eder alla i vanlig ordning. Drömmer mig tillbaka till det ljuva 80 och 90-talet. 31/10
Skicka en rättelse