Varför? Kolla in recensionerna så förstår du.

Super Mario Odyssey har hyllats närmast undantagslöst, och enligt uppgift från Nintendo säljer spelet oerhört bra. Över 2 miljoner exemplar ska ha gått åt de tre första dagarna i butik, skriver företaget enligt Gamesindustry.

Det är siffror som imponerar stort: det har sålts 7,63 miljoner Nintendo Switch-konsoler på ett halvår, vilket innebär att nästan var tredje Switch-ägare redan köpt nya Mario. Det kan jämföras med Nintendos två andra Switch-storsäljare – Zelda: Breath of the Wild och Mario Kart 8 Deluxe – som sålt i 4,7 respektive 4,4 miljoner exemplar på ungefär sex och fyra månader.

På Metacritic har alla tre spelen oerhört fina siffror. Mario Kart 8 ligger på 92 av 100 i den av Metacritic framräknade snittpoängen, medan Mario och Zelda ligger på 97 var. Vilket placerar dem bland tidernas 20 mest hyllade spel.

Det bästa med switchen är hur snabbt den startar och hur smooth menyerna känns.. 01/11 Köpte den för Zelda men var tveksam till om den bara skulle bli liggandes efter det. Men formatet är sjukt trevligt och alla spel fungerar riktigt bra så kör ganska mycket på den. 01/11 @xverminator: Stardew Valley, The Binding of Isaac: Afterbirth +, Steamworld Dig 2 med mera. Nog finns det titlar nog! Kanske inte ett överflöd, men de som finns är ju av god kvalitet! Sen är jag rätt säker på att med tanke på framgången så kommer fler... 01/11 Det blir ett Switch köp för mig nu, tycker det har fyllts på bra med spel sen Switch releasen. Frågan är nu vilket man ska köpa först, mario eller zelda hm hm. Sen vill jag ju ha fifa 18 också. 31/10 Ett litet påpekande. Mario kart 8 har funnits ute i sex månader och Zelda i åtta månader. Inte fyra månader och sex månader. Men försäljningen är kanske fram till och med början av september? 31/10 Eller 2.5 miljoner. Men 7 var ju nära.... 31/10 Det här är det största släppet för Switch enligt mig, och det jag väntat på ifall jag ska köpa en Switch. Zelda är snyggt och så men inget för mig än. Fast jag undrar vilka fler spel jag ska köpa om jag skaffar en Switch, utbudet är väldigt minimalt jus... 31/10 Precis så. @neocon Sorry för missförståndet. :) I övrigt är nog inte din förklaring superrimlig om man tittar på vilka åldersgrupper som spelar Switchen. https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2017/171031_2e.pdf Om du skrollar till sida 9 ser du att det unge... 31/10 Själv så är jag ett stort barn som köpt ett x till mej och ett till mina små barn. Man kan också köpa Switchen för att kunna spela Stardew valley bärbart! 31/10 Man kan läsa ditt första inlägg som att "ALLA barn med Switch har inte skramlat ihop till spelet än... bara en tredjedel av dom." som om endast barn skulle äga Switch. Förstår att du inte menade så, är ett ganska rimligt antagande att många faktiskt är... 31/10
Skicka en rättelse