Men bara om du hostar upp extra slantar. Nya trailern är dock gratis.

Carentan är en multiplayer-karta som många Call of Duty-fans hyser starka känslor för. Den debuterade redan i det första spelet och har sedan återuppstått många gånger sedan dess, i andra titlar i den numera omfångsrika serien.

Så blir också fallet i Call of Duty: WWII. Åtminstone för alla som köpt season pass eller digital deluxe-utgåvan av spelet. Kartan släpps samtidigt som spelet, den 3 november. En trailer för Carentan ser du nedanför.

Drömmen hade ju vart ett nytt BF1942 i dagens grafik 05/11 Day of Defeat, Day of Infamy, Call of Duty 2, Red Orchestra, Wolfenstein, Battlefield 1 och andra liknande spel. Ett WWII spel ska kännas som totalt kaos, CoD:WWII känns bara som ett CoD spel, kuta som en huvudlös höna och quickscopa med vapentillbehör... 04/11 @Jeehao: Och vad är WW2 känsla? Blitzkrieg? :) 03/11 Jag har spelat de flesta utav de snabba spelen och mina klagomål för COD:WW2 har inget med svårigheten att göra utan att spelets multiplayer inte har någon direkt WW2 känsla, det känns som att man bara spelar ett vanligt COD spel fast med nya skins. WW2... 03/11 Betan hade inget antifusk men enligt Steam så skulle det implementeras antifusk vid lansering. Om det blir värdelösa VAC som uppdaterar en gång varje halvår eller om det blir något annat får man se. Eller så kanske någon borde bli lite snabbare i tanken... 02/11 [quote postid="3762886" userid="7622" name="Dizzz"] Faktum är att det planet existerade. B17 hade t.ex. dessa. https://en.wikipedia.org/wiki/Ball_turret Ja men det användes knappast mot infanteri. 01/11 Kan ju tänka mig att de som köper detta spelet inte upplevt känslan av att titta på BoB och sedan spela CoD 1 carentan, vilken inlevelse kartan hade på den tiden. Gäller ju även Brecourt. Folk tror ju detta är normalt beteende, nä jag kör MohAA igen där... 01/11 Köp Day of Infamy istället, en blandning av Day of Defeat och Insurgency och Wolfenstein, antalet spelare kunde varit fler men spelet är bra mycket roligare än de nya CoD spelen. CoD:WW2 är FÖR snabbt för att kunna vara ett WWII spel, alla nya CoD spel... 01/11 Få se hur populärt multiplayer blir på PC men är tveksam till att det blir så populärt att det är värt att köpa Season Pass. 01/11 Får ge vika här.... har haft ett skrikande begär efter ww2 sedan det fantastiska MoH:airborne. Jag måste ha ww2...så jag förbokade deluxe edition. 1000 sek på en serie jag avskytt sedan mw. Sucker for ww2 fps 01/11
Skicka en rättelse