Det är alltid uppfriskande när en karaktärssiffra ökar.

I december släpps Curse of Osiris, det första DLC-tillägget till Destiny 2 och även om det inte nämndes i samband med annonseringen i början av veckan kommer såklart nivåtaket att ökas. Från dagens 20 till 25. Även lightpower-nivån dras upp, från nuvarande 300 till 330.

Eurogamer rapporterar också att Brother Vance från House of Wolves återvänder, tillsammans med en ny karaktär som får sin röst från Morena Baccarin som medverkat i sci-fi-serier såsom Firefly och Stargate. Sedan tidigare vet vi att Curse of Osiris innehåller ett nytt uppdrag, nya strikes och en ny "raid-aktivitet". När Eurogamer frågade Bungie om de menade en ny raid, upprepade de bara "raid-aktivitet" så gissningsvis betyder detta "nej".

@Dave Lister: De jobbade sida om sida enligt Bungie i intervjun men man vet ju aldrig. Det känns ju inte direkt som ett Crash Bandicoot eller? 04/11 Svårt att veta exakt, för mig låter det i artikeln som det mesta arbetet på PC-versionen var från VV's sida, medan Bungie översåg arbetet eller så? 04/11 @Dave Lister: Jo det är sanning i det du säger men inte att det enbart är utvecklat av Vicarious Visions som några av er har fått för sig och fortfarande tror på. Källa: https://goo.gl/PNv5aW Gamerant Detta betyder väl mer eller mindre att båda parter... 03/11 @roftg: Unforgotten sade dock att dom lagt ner väldigt mycket tid på PC-versionen, men det har då inte Bungie gjort, eftersom dom bara gjorde konsol-versionen. PC-versionen är som sagt var gjord av Vicarious Visions. 03/11 @Dave Lister: Bungie har gjort destiny 2..men fick hjälp att porta spelet till pc.. 02/11 Håller med dig i typ allt du skriver. Jag hade gärna sett en mer utdragen upplevelse. En lite längre story, lite mer bearbetad och en som man bryr sig lite om. Sen skulle jag gärna haft möjligheten att kunnat välja vilken Strike jag vill spela. Personli... 01/11 @unforg0tten: Dock är det inte Bungie själva som gjort PC-versionen, det är Vicarious Visions. 01/11 Jaha okej, nice :D 01/11 @ClockWise: Efter att du kommit till The Farm första gången, kan du köra allt co-op. 01/11 Tror inte man kan lira kampanjen tillsammans. Jag körde också själv till 20. Men jag spelade inte Destiny 1 så kanske därför jag inte tröttnade, men kände mot slutet att det var väldigt monotont. 01/11
Skicka en rättelse