En snabb kik på det sociala området från spelet.

Call of Duty: WWII släpps på fredag, men redan nu har multiplayer-servrarna slagit upp portarna. Vilket innebär att de som av olika anledningar har kunnat norpa tidiga koder nu kan rapportera direkt från den upplevelsen.

En användare på reddit har laddat upp ett filmklipp från spelets sociala område i Normandie, där 48 spelare kan trängas samtidigt. I detta utrymme går det att kalla in lootlådor från skyn, som landar på valfri plats i terrängen. Alla andra spelare ser spektaklet och korten du får från lådan, men de kan (förstås) inte stjäla dina prylar.

How to open a Supply Drop in WW2 from WWII
Jo, folk har blivit och blir fortfarande bannad för sånt. Det har redan gått för långt för länge sedan. 03/11 @ebackman2: Det är det ingen som sagt emot, men @ulpman påstår helt felaktigt att det skulle bli pannkaka av hela branschen om ett stort företag skulle kånka. Enskilda företag är av föga betydelse i det stora hela. 03/11 Nu var det ett antal år sedan jag spelade wow senast men levlandet har blizz mig veterligen knapt brytt sig om sedan cataclysm, bara något man ska ta sig igenom så fort som möjligt, karaktärer som är snudd på gränsen till att kunna soloa instanser deras... 03/11 Välta allt, nej kanske inte. Men branchens ekonomi != det enskilda bolagets ekonomi. Så oavsett hur mycket branschen omsätter så gör det ganska ont för det enskilda bolaget att gå 100miljoner+ back på ett spel, även om det är ett ganska stort bolag. Tro... 03/11 @ulpmaster: Det är inte på långa vägar samma princip som it-bubblan! Den berodde på en extrem övervärdering av it-företag, utan substansvärden, inte på en överetablering eller ett överskott av it-folk. Bankerna gav lättvindigt stora lån till uppstart... 03/11 Om man tävlar med sina kompisar om vem som lvlar fortast ska man nog ta och tänka om lite. 03/11 Vänta till red dead redemption kommer oj oj då kan man snacka om micro Det ska handlas nya skor Nya hölster nya klingor till bootsen nya boots så klart.....sen vapen då ! 03/11 @Araxes: vi kan kalla detta loot box bubblan om du vill principen är den samma ... över mättad marknad och tillslut krashar eller spricker bubblan I it bubblans fall så fanns det till slut för många it tekniker och dom hade för höga löne anspråk I detta... 02/11 Det förstör det roliga med att tävla med polare vem som lvlat snabbast eller lvlat flest alts till cap vid expansionsslut. Enorm skillnad mellan att Blizzard säljer guld mot att du köper från någon shady kinesisk site, där du riskerar ban etc. 02/11 Jag har absolut noll koll vad Loot lådor är ??? är det såkallade Micro ??? 02/11
Skicka en rättelse