Hardcore-terrängkörning! Igen!

Spintires var ett i grunden uppskattat spel som överskuggades av en konflikt mellan utvecklare och utgivare. Nu är den sistnämnda ersatt och en helt ny version av spelet har lanserats till PC, Xbox One och Playstation 4.

Spintires: Mudrunner är den "ultimata utgåvan" med en ny sandbox-karta (det finns totalt sex stycken), förbättrad grafik och ett nytt challenge-läge med nio kartor. Det finns även 13 nya fordon och andra förbättringar. Råkar du äga originalspelet på Steam så får du 50% rabatt om du köper Mudrunner.

Gillar ändringarna han har gjort mot originalet helt klart värt pengarna, mycket bättre fysik i lera och fallna träd, bäckar med rinnande vatten kan vara väldigt överraskande när man ska åka över och dom ser inte så farliga ut så viker sig trailern bako... 02/11 Rätt liten storlek på spelet, under 1gb. Inte så mycket inställningar att göra på grafik/ljud. Ser bra ut, bra känsla och svårare än man tror, ja i alla fall vad jag trodde :) Provade utmaning och lyckades få släpet dit det skulle men körde sönder områd... 02/11 damp ner i postlådan idag! =) Som jag har längtat, nu är vintern räddad!!! =D 02/11 Har "gluttat" på den innan och var då lite sugen, men ska nu slå till på den ikväll. Tänkte också att den tempomässigt borde göra sig i soffan via SteamLink, och bara en sådan sak som avsaknad av lootboxes ;) Kikade på videon nedan (finns många i ämnet... 02/11 Eller hur, har också tänkt liknande. Eller ett fps spel som bf1942/ bf2 med Spintires fysik. Grymt. 02/11 Förstår inte att dem inte fixade kameran från första spelet. Hade varit skönt med helt fri kamera. Ska dock ge spelet ett ärligt försök, gillade 1:an. 02/11 För er som spelat detta: Är detta som förra spelet? Större kartor? Snyggare fysik? Jag har säkert kört ner 300+ timmar på förra spelet och undrar om det är värt att köpa detta också... 02/11 man blev riktigt sugen av den trailern! musiken passade bra till också 02/11 @ELF: Tusan vad gött! Var nog det som störde mig mest i originalet. 02/11 @kveldulver: Ja 02/11
Skicka en rättelse