Det blir bättre när det var förr.

Call of Duty: WWII har premiär i dag, och FZ:s rekryt har just gett sig ut i kriget och förväntas avlägga rapport på måndag. Andra speltyckare har redan sina odömen klara, och en snabb titt på Metacritic och Opencritic skvallrar om att Sledgehammer gjort bra ifrån sig.

Spelet har i skrivande stund Metacritic-snittet 86 av 100 (efter 31 recensioner) och hos Opencritic snittar det 85 av 100 (efter 29 recensioner). Det är högre än seriens förra nedslag i andra världskriget, Call of Duty: World at War.

FZ recenserar som sagt Call of Duty: WWII nu på måndag. Under tiden vill vi veta vilket CoD-spel som är din absoluta favorit?

Dom har ju verkligen tagit ett steg i rätt riktning med Cod:ww2 jämnfört med alla futuristiska shooters dom har klämt ut. Cod hör hemma i andra världskriget i mitt tycke. Allt annat kan dom låta andra utvecklare göra egentligen. 05/11 Lirade MP-betan. "gäsp" 05/11 det första jag gör idag är att kolla hur många tillägg som släpps till spelen,är det fler än 1 kollar jag vidare,på jesus tid så krävdes det att man klarade eller hittade något i ett spel för att få tillgång till nya vapen/karaktärer/uppdrag mm idag så... 05/11 Det jag har sett av spelet är ju ett skämt. 05/11 The good old golden days https://9gag.com/gag/a88n9Ap 04/11 Ett tips! Finns ingen anledning till att betala ockerpriser direkt på Steam du kanske skall kolla efter spelnycklar från Greenmangaming i fortsättningen som dessutom är auktoriserad återförsäljare för Steam. Deluxe Edition (inkl. Season Pass) kostar £71... 04/11 Du får inga stats på något i lootboxes, allt är endast cosmetic. 04/11 Sådärja, då har jag köpt spelet "igen"! (Hade förbokat huvudspelet, för 499.00 SEK. på cdon) + Köpte nyss även: Call of Duty: WWII - Season Pass, på Steam. Summa: 49,99€ Sammanlagt: ca 1000 kr. Nä, ingen har tvingat mig, men jag vill ju ha hela spelet!... 03/11 Senast jag köpte Season Pass var till For Honor och då kostade det 350 spänn. Men kollade på PSN igen och det verkar som att det bara är Battlefield och CoD där Season Pass kostar 450kr medans andra spels Season Pass kostar mellan 100-350kr. 03/11 Irriterande. Hade inte haft något emot det om det bara var kosmetiska saker. 03/11
Skicka en rättelse