World of Warcraft: Battle for Azeroth tar oss till Kul Tiras och Zandalar.

Blizzcon drog igång vid 19.00 svensk tid, och under öppningsceremonin avslöjade Blizzard vad många hade på känn: World of Warcraft får ytterligare en expansion! Battle for Azeroth är namnet på tillägget vars maffiga introfilm du kan skåda ovanför.

Kriget mellan alliance och horde verkar återigen trappas upp, efter en tid mer präglad av samarbete mellan fraktionerna. Lite snabbinfo:

  • Nytt leveltak på 120

  • Nya dungeons och raids

  • Möjlighet att plundra okända öar

  • Dominera "warfronts"

  • Upptäck allierade raser

Mer ingående information om expansionens olika delar kommer senare ikväll.

Börjar köra igen när WoW Classic släpps. Tröttnade på WoW efter Cataclysm. Det sämsta man kan göra med ett MMORPG är att höja leveltaket. Öppna upp nya zoner, nytt gear, mounts osv är inget problem men när man höjer leveltaket så hänger man som casual... 06/11 Jaha. Känner precis likadant inför detta som de senaste 5 expansionerna och kan inte förstå hur man kan känna så mycket annat. Man lvlar upp igen, fixar bra gear igen, lessnar igen. Skulle dom skärpa sig lite och typ göra lite av sakerna som Albion Onli... 06/11 Du vet Story? Lore? Inte? Okej. Klaga vidare. 04/11 @Witchfinder: 😂😂😂😂 04/11 Det var lite lustigt att höra att Neil Robertson, en av de främsta snookerspelarna i världen, blev beroende av WoW och att det gick ut över snookern. Tydligen hade han varit på turnering i Kina och ville WoW:a övrig tid, men det var så dålig uppkoppling... 04/11 De hade 2 trailers för expansionen: En gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=QsZ9xkVQ_Vs En cinematic som visades i inlägget. Sen så om man tittar på Cinematicen så förstår man vad expansionen kommer handla om: Horde vs Alliance kommer tillbaka. 04/11 I alla fall när det gäller att visa något så man inte förstår alls vad det har med själva spelet i sig att göra. xD Vore trevligare med trailers som visade spelen och inte en massa skit. 04/11 Fantastisk trailers som vanligt, kunde dock inte bry mig mindre om spelet. Ge mig Warcraft 4 istället, detta hade varit en perfekt trailer för ett sådant spel 04/11 Oj en Classic var oväntat. Jag kommer helt klart att skapa en my mage eller priest och Prova. 04/11 Ett år bort till denna expansion då, då ingen nämner något datum? Som de spekulerar om på ett annat forum https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20759181193 04/11
Skicka en rättelse