Tillbaka till 2005 i World of Warcraft Classic.

Det har varit många turer runt vanilla-WoW:s vara eller icke vara. Under Blizzcon har Blizzard slutligen avslöjat att de blir verklighet. Klassiska servrar, som ska representera upplevelsen från World of Warcraft innan några expansioner lanserades, är under utveckling.

Gissningsvis kommer det dock krävas en god dos tålamod för de som är sugna på lite old school-WoW. Blizzard berättade att det kommer ta tid att få alla bitar på plats och något släppdatum fanns inte i sikte. Och inte någon övrig information heller, för den delen. Men nu är i alla fall de efterlängtade servrarna officiellt utannonserade.

Nyheten om vaniljservrarna nådde oss strax innan Blizzard utannonserade nästa World of Warcraft-expansion, Battle for Azeroth.

Hoppas alla gamla vanilla buggar kommer finnas med också, som den legendariska loot buggen (som gjorde att man fastnade i knäböjt läge, och sedan "surfade" fram)... Själv spelade jag WoW redan på beta tiden, och även om jag minns tillbaka på vanilla tid... 07/11 Hoppas det är med den nya grafiken i alla fall, så dom inte har en rollback även där. 07/11 Finns inte en chans att jag tänker betala en månadskostnad för ett mer än 10 år gammalt spel som jag redan har gjort allt i. Att ta lika mycket betalt för wow classic som det moderna wow kommer utan tvekan skrämma bort en hel del personer, så roligt är... 06/11 @Esri: Spela 2 timmar varannan dag och du hamnar på under tian per sittning. Billigare en burkdrickan du öppnar vid datorn. Den negativa inställningen till månadsavgift har jag aldrig fattat. Däremot att ta betalt för digital download på ett spel med... 06/11 Skulle aldrig orka spela vanilla seriöst igen, men det hade fan vart årets nostalgitripp att återse gamla Barrens, Ashenvale etc. som blev något helt nytt i Cataclysm. 06/11 De skulle kunna köra TBC's dungeon finder, du väljer instans och vad du vill spela, dps, tank, healer och sen kan folk se dig i en lista. Det räcker som LFG system. Alla som har velat ha detta, typ folket från nostralius vill att det ska vara 100% vanil... 05/11 När man spelar Heroic så kan man hitta spelare i group findern men det är ett krav att minst 2 st ska ta sig till instansen för att kunna få dit resten av gruppen, detta system skulle jag kunna se i vanilla då det bara gör det lättare att hitta spelare... 05/11 Med tanke på att som det lät på dem så ska det vara 100% wow classic. Och om det är så, så kommer du få meeting stones istället, vilket aldrig fungerade som de ville eftersom att folk inte var intresserade av att sitta och vänta utanför en instans. 05/11 Tror du inte dom implenterar det nya systemet att hitta folk? 05/11 Det fanns otroligt mycket som var jobbigt och man störde sig på i vanilla, och otroligt mycket som tog onödigt med tid. Men det var det som gav spelet sin charm, man hade aldrig bråttom hit eller dit, man var tvungen att planera och man kände inte att... 05/11
Skicka en rättelse