Overwatch-spelare kan glädjas, vi får en ny hjälte vars namn är Moira O’Deorain. En 48-årig irländare med en avhandling i biokemi. Hennes specialitet är att supporta, men enligt Jeff Kaplan själv kan hon även göra en hel del skada.

Vi fick en snabbtitt på hennes olika förmågor under öppningsceremonin där hon skulle kunna liknas som en kombination av Symmetra och Tracer. Hennes basattacker går ut på hon antigen kan välja mellan att heala sin lagkamrat eller skjuta ut en stråle mot en fiende.

Med hennes E-förmåga kan du välja om du antigen ska skjuta en boll som kan heala flera åt gången eller en studsande mördarballong. Förmågan "Fade" (Shift) kan närmast jämföras med Tracers blink, som teleportrar dig en kort strecka.

Slutligen är hennes ultimate en laserstråle som både göra skada genom barriärer och healar.

Om hjälten inte är nog avslöjade Overwatch-laget att de även ska lansera en helt ny bana kallad "Blizzard World. En slags nöjespark med en massa referenser till de olika spelen.

Kartan är likt King's Row, med flera, en hybrid. Vilket betyder att du både tar över en zon och eskorterar en payload.

Det slutar däremot inte där, Blizzard visade även upp en ny cinematic som denna gång visar upp historien bakom den tyska tanken Reinhardt.

Varning: som vanligt kan dessa filmer framkalla snyftningar och gåshud.