Har det något att göra med Chris Avellones bild för några veckor sedan?

Det har länge spekulerats i vad rollspelsmästarna Obsidian Entertainments nästa projekt är och det blir inte bättre av att de skickar ut retsamma tweets.

Många hoppas på att de ska få återvända till Fallout, ett rykte som fick extra fart efter att Chris Avellone bara för några veckor sedan gjorde referenser till den postapokalyptiska spelserien på sitt Facebook-konto. Så sent som i februari sa dock Obsidians PR-representant att studion inte arbetade på ett nytt Fallout, men att de gärna skulle.

@Buio: Fotboll är designat som lagsport på gräs, grus eller senare i gymnastikhall med en boll. Passar ändå utmärkt som datorspel. Finns andra exempel också... 09/11 Jaaaa alltså hur man kan påstå att Kotor2 är bättre än Kotor1 är en gåta för mig. Storyn i ettan var ju helt fantastisk medan slutet i tvåan (även om jag älskade spelet upp till sista scenen) var ett riktigt anti-klimax. 08/11 Tycker det passar ännu bättre för datorspel då ju alla drag går på nolltid. Har bara spelat med papper och penna ett par gånger när jag var liten så jag kommer inte ihåg riktigt hur det var, det är ju möjligt om man är väldigt van vid det att man ser... 08/11 Det lär inte bli det, men jag önskar mig ändå ett Alpha Protocol 2. Älskade det första trots sina brister. För övrigt kändes kändes New Vegas så mycket mer som Fallout 1/2 än trean gjorde. 08/11 Jag vet vad det är efter att ha granskat Tweeten. Ett RPG. 08/11 Jag måste säga detsamma om dig. "New Vegas bästa i Fallout-serien", var är anti-trollsprayen när man behöver den? :) 08/11 @veckans: 8/8 08/11 Uppenbart att du trollar vid det här laget. God'kväll. 08/11 Tycker det är rätt enkelt att ranka dem. 1. Fallout 2 - För övrigt världens bästa RPG alla kategorier * * * * * * * * 2. Fallout 4 - Delad 2:a, Låååååångt hit ner men i alla fall ett någorlunda bra spel 2. Fallout - Delad 2:a, Någorlunda bra spel 3. Fal... 08/11 Haha, ja, @veckans had me going there for a while 08/11
Skicka en rättelse