"Fans och investerare skulle inte förlåta oss om vi övergav det här projektet".

Efter tre The Witcher-spel är CD Projekt klara med berättelsen om monsterjägaren Geralt of Rivia, och det lär inte bli något The Witcher 4, åtminstone inte med Geralt i huvudrollen. Däremot är det inte omöjligt att man använder till The Witcher-världen.

CD Projekt har fortfarande rättigheterna att använda The Witcher-varumärket, och det är ganska sannolikt att man kommer återvända till denna värld i någon annan form. Det säger CD Projekts VD Adam Kiciński till strefainwestorow.pl (trubbig översättning).

– Fans och investerare skulle inte förlåta oss om vi övergav det här projektet för alltid, säger Kiciński.

Men en ny The Witcher-tolkning lär dröja. Förutom vardagsbestyr som spelbutiken Gog.com och onlinekortspelet Gwent snickrar CD Projekt på Cyberpunk 2077, ett rollspel som är flera gånger större än The Witcher 3. Det tillkännagavs redan 2012 och saknar ännu releasedatum, men det släpps absolut tidigast nästa år.

Hörde nyheter om att det var möjligt att serien(fler spel från samma värld) skulle fortsätta utan Geralt för länge sen. 09/11 Geralt var åtminstone långt ifrån mitt favorithatobjekt - en spelarkaraktär med kort mörkt hår, däremot med samma sträva röst och skäggväxt som de alltid har, så helt motsatt det typiska kan ju ingen färdig sådan karaktär bli. Det vore guld om man fick... 09/11 Det var faktiskt en av mina tankar, att de preparerade en ny huvudkaraktär, när jag stötte på henne. Och jag håller med till fullo. 09/11 Det finns förklaringar till varför han är som han är. Inte minst Trial of the Grasses. Det är just för att han är så stel och likgiltig för det mesta som det blir väldigt gripande när han väl visar starka känslor i TW3. Nä, Geralt är en underbar och kom... 09/11 Väldigt lätt att leva sig in i den karaktären=) 09/11 @CFW: Brukar själv spela fem-shep när jag lirat :) tycker Jennifer Hale gör ett grymt jobb som röstskådespelare! Har dock inget emot male-shep, båda är badass men tycker fem-shep är lite extra. 09/11 Just Geralt som karaktär och gameplay i W3 är anledningen till att jag aldrig fastnat för Witcher. Tycker han är en väldigt trist och enkelspårig karaktär. Han ska vara tuff hela tiden på ett sätt som gör han töntig och så pratar han som Batman. Med en... 09/11 Håller med, om en förskapad karaktär verkligen passar ens stil precis är ju det en fem-etta, det är när den inte gör det som det inte klickar tyvärr. Shepard är dock betydligt mer formbar än Geralt (kön, utseende och bakgrund). Samt att Bioware lyckades... 09/11 Jag har själv inget problem med att spela som Geralt eller Shepard. Det funkar bra, blir mer inlevelse på så sätt. Däremot var ju Hawke ingen man gillade egentligen.. Kanske beror på att det är ju några år sedan man startade med de förstnämnda, hunnit... 09/11 Tycker de skulle kunna göra ett nytt witcher med character creation så man kan göra en personlig witcher. 09/11
Skicka en rättelse