Okej, ni kan släppa den nu. Tack på förhand.

Nu har vi landat och dött på samma bana i Playerunknown's Battlegrounds sedan mars och, no offence alla Dota 2- och League of Legends-spelare, det vore skönt med lite omväxling. Att Bluehole visade upp de första vyerna från den nya ökenkartan redan i somras har gjort längtan ännu svårare. De har heller inte avslöjat när detta nya slagfält ska släppas, vi kan hoppas på den skarpa releasen i december men en mer realistisk gissning är under nästa års första kvartal. Men, som plåster på såren, kan vi visa upp fem nya bilder.

Vi har sedan tidigare en översiktsvy som visar att ökenkartan innehåller både större städer en den nuvarande men också gott om öppna områden man inte vill befinna sig i utan skydd.

"...större städer en den nuvarande..." större ... än ... 🙄 12/11 Jag tror han inte syftar på FZ utan själva spelet behöver mera "nytt" 10/11 Jag kan förstå kritiken mot headshot-nyheten, samtidigt är det extremt sällsynt att vi skriver om sånt. Problemet med att inte skriva om streams är att ingen hittar in annars. Det där med att prenumerera på vår Youtube-kanal verkar svårt ;) 10/11 Återvänder när spelet flyter på bättre och nätkoden inte är lika förjävlig, men kartan ser riktigt nice ut. Verkligen avskyr den nuvarande kartan, värdelöst designad, men detta ser mycket lovande ut. :) 10/11 Svårt att inte läsa nyheter som man inte är intresserad av? 10/11 PUBG är också ett väldigt nytt spel som inte ens är ett år gammalt än. LOL släpptes 2009, att det inte är enormt nyhetsvärde över allt man gör längre är ganska uppenbart. Jag är säker att man skrev mycket om lol också när det var nytt. Precis som man... 10/11 Haha jag förstår verkligen inte kritiken. Är det någon slags ticks att man måste klicka upp exakt alla inlägg, nyheter och artiklar på en nyhetssida? Det gör ju inte jag när jag läser en kvällstidning direkt. Dessutom är nyhetsvärde i sig en väldigt klu... 10/11 Läs inte de nyheter som ej intresserar er, boooooooooooooom - problem solved. 10/11 Lite onödigt whine. Man kan inte anpassa allt efter alla. Ni som whinar får faktiskt tänka till lite, att ni behöver INTE trycka eller läsa om Battlegrounds nyheterna. Ni vill bara kommentera så alla kan se eran åsikt. Skippa det! We don't want it. 10/11 Kul att banan ser ut att komma att frammana nya typer av strider och (strategiska) situationer både igenom en annan geologi och annorlunda städer (höghus nästan), osv. Hade det varit att dom mer eller mindre skinnade om banan som finns så hade dom ju... 10/11
Skicka en rättelse