Star Wars Battlefront 2 är tillgängligt för tidigt spel under en vecka genom EA Access-programmet och spelarna har fått ett hum om hur spelets olika spelvalutor fungerar. I förrgår kunde vi berätta att det absolut är möjligt att köpa till sig fördelar i spelet och idag har vi genom Reddit-användaren TheHotterPotato även en aning om hur lång tid det skulle ta att låsa upp innehållet på det traditionella sättet. Och ja, det verkar onekligen ta ett tag.

I det utförliga inlägget har TheHotterPotato analyserat resultatet efter ett tjugotal matcher och kommit fram till att man får ungefär 250 krediter per match som varar 10 minuter. För att ha råd med exempelvis Vader eller Luke som kostar 60 000 krediter beräknar användaren att det i runda slängar skulle ta 40 timmar att nå sitt mål.

Med detta sagt kommer det att gå att tjäna extra krediter genom att till exempel nå olika milstolpar i spelet och gissningsvis kommer EA även att dela ut mer av valutan under särskilda evenemang, men som det ser ut nu kommer det bli en rejäl grind för den som vill komma åt sin favoritkaraktär utan att öppna plånboken.

Källa: Reddit