Stor karta – men långt färre än 100 spelare.

Framgång föder kloner. Cryteks free 2 play-shooter Warface är den senaste i raden av spel som vill surfa på den framgångsvåg som Battlegrounds plöjt upp. Således får spelet inom kort ett Battle Royale-spelläge. Det handlar alltså om att ett antal spelare slåss mot varandra på en stor karta, där målet är att överleva längst och där spelzonen hela tiden krymper.

Battle Royale-läget dyker upp i nästa uppdatering, skriver utvecklarna utan att berätta när nästa uppdatering dyker upp. Den ska vara tillgänglig under begränsad tid, och enligt PC Gamer kan som mest 16 spelare möta varandra.

Låter kanske inte som ett spel som kommer få folk att överge Battlegrounds, men det är ju å andra sidan gratis att testa så vi ska inte döma ut det på förhand.

Klart att det alltid är något annat spel som redan har gjort det (varför hörde jag "Simpsons did it!"?..). Men precis som film och musik så kan man göra det annorlunda. Tror tyvärr att en hel del pärlor drunknar i mängden kopior. Jo, ligger väl ngt i... 13/11 Det har släppts 6000 spel på steam i år. Någon av dem måste väl ha hittat på något eget? 13/11 @Hipshot: ja exemplet minecraft så finns det massor med kopior som har mer eller mindre funktioner som mc saknas, dom flesta väldigt dåliga.försök. Sen finns det dom som gjort väldigt bra vidare utveckling eller sidospår i.samma tema. Tänker på spelet... 13/11 Nja, vad jag menar är att det finns för lite "nytt" att göra och för många utvecklare. Jag har själv inga problem på att det görs saker som är kopior, fast det gäller typ gamla saker då. Jo, det är sant, men med så många potentiella köpare som också köp... 13/11 Går det ens att göra ett spel idag som INTE "kopierar" något som redan har gjorts? Som sagt.. Går det ens? 13/11 @Hipshot: ja men många är bara kopior rakt av och tydligt att dom bara försöker casha in med minsta möjliga insats på pubg popularitet. Några förbättringar borde man kunna göra men så klart mer risk då 13/11 @Hipshot: Uhm. Borde det inte vara tvärt om? Att det finns tillräckligt många för att åtminstone någon av dem hittar på något nytt. 13/11 @Tomas Helenius: Haha :) 13/11 Finns för många utvecklare för att kunna skapa något nytt hela tiden. 13/11 https://c1.staticflickr.com/5/4532/38355515302_79e91a4154_z.jpg 13/11
Skicka en rättelse