Lös pussel tillsammans i en bedårande värld.

Thatgamecompany ligger bakom de vackra, finurliga och i allmänhet hyllade upplevelserna Flower och Journey. Deras nästa äventyr heter Sky och verkar bygga vidare på föregångarnas framgångsrecept, men med mer bastant multiplayer som nytt tillskott.

Ljus och mörker har en central roll i spelet där det gäller att samarbeta och lösa pussel tillsammans med andra spelare. Sex minuter gameplay med kommentarer från utvecklarna ser du i klippet ovanför.

Sky släpps först till Iphone, Ipad och Apple TV. Därefter till andra, än så länge ospecificerade format. Officiella sajten hittar du här.

@star-affinity: mjo det kan man ju förstås :) hur som helst tror iaf jag att de helt enkelt valt att fokusera på en plattform till att börja med. Vilket är helt förståeligt för en liten utvecklare. 18/11 @powerbuoy: Nä, det är väl rimligen så. Bara en tanke att det kunde spela roll gällande valet att bara köra Apple-enheter. Men det kommer säkerligen till andra plattformar sen. Tror inte heller Apple betalat utvecklarna. Men kan ju försöka kontakta dem... 17/11 @Map-pen: Apple tjänar hundratals miljoner dollar på sina produkter - med eller utan spel - att de skulle betalat utvecklarna för exklusivitet låter högst osannolikt. Skulle tro att Apple knappt hört talas om det här projektet. Inte direkt som att det... 17/11 @star-affinity: Kanske det. Dock tycker jag det är ett lustigt hopp med tanke på deras tidigare spel. Men Apple öppnade väl plånboken. 16/11 @Map-pen: Ungefär så jag brukar känna när spel enbart kommer till Microsofts plattformar. 🙄🙃 Vet att spelet använder Apples Metal API för grafiken. Det kanske har något med saken att göra? 16/11 Nästan så att man överväger att köpa en Iphone för det här spelet! :) 16/11 Skulle förvåna mig om Apple betalat dem. Tror snarare att de som indie-utvecklare valt att fokusera på en plattform (den största) till att börja med. Journey är ett av mina favoritspel men kommer inte köpa en Apple-produkt för det här. 16/11 Som med alla exklusiva och tidsexklusiva spel så har någon öppnat upp den feta plånboken. Spelet är ett givet köp, men jag skulle vilja veta när spelet kommer till andra plattformar. Har inget emot att spela på plattan, men skulle hellre vilja spela på... 15/11 Ser riktigt grymt ut. Vill ha! Älskar Journey. :D Dock lite småbesviken på det bara kommer till apple produkter i början (vems dumma idé var det egentligen?), får väl ha tålamod och vänta. 15/11
Skicka en rättelse