Få en första genomgång av expansionen – live nu!

Det pangas för fullt i Bungies stortitel Destiny 2 – numera även på PC. Nästa kapitel är expansionen Curse of Osiris, vilken lanseras redan den 5 december.

Nyfiken redan nu? Om bara några minuter passar Bungie på att visa upp expansionen i en direktsändning. Sparka igång klippet ovan, eller hoppa direkt till Twitch-kanalen.

Tre månader sedan spelet släpptes som redan påpekats. Tycker du det hade varit bättre om de väntat med att släppa DLC:et i januari till PC istället då? Knappast konstigt heller att man släpper till DLC till julhandeln dragit igång heller. Kan hålla med... 16/11 Man sa visst många skit när destinys första dlc kom. 16/11 Det ser ut som återanvända resurser, copy + paste, men visst. 16/11 Det handlar bara om att locka tillbaka spelare, självklart var detta redan klart vid release 16/11 Precis, är exakt samma tidsperiod mellan release och första DLC:t som det var för Destiny 1 så vet inte varför folk klagar på det nu? En jag känner online sade att han skulle sälja sitt Destiny 2 för konsol för att han tyckte DLC släpptes för tidigt,... 16/11 tycker det är roligt när dom säger "you gona die alot, som om att vi skulle spela Dark souls , tror dom vi vill dö mycket å det gör spelet roligare? =D för dark souls funkar det, inte för destiny dö gör det bara surt för alla som tar sig tid å spela med... 16/11 Du får tänka på att spelet släpptes till konsol 6 September så att en expansion/DLC kommer 5 December (alltså 3 månader senare) är inte så farligt. Nytt content som kommer ut i stadig basis ska man nog inte klaga på. 15/11 Det är ju inte speciellt schysst mot spelarna att släppa en "expansion" en månad efter release med innehåll som lika gärna kunde varit med i standardversionen... Bungie och Blizzard är precis lika pengakåta som EA. 15/11
Skicka en rättelse