Bayek går så att säga tillbaka till origins-frisyren.

Jag visste det! Jag var uppenbarligen inte den enda som blev besviken när Bayek några timmar in i Assassin's Creed Origins klippte både hår och skägg. Uppdatering 1.05 råder bot på detta och låter dig välja om du vill ha skägg och hår, skägg utan hår, hår utan skägg eller bara köra på som vanligt. Patchen är släppt på PS4, når Xboxspelarna den 20 november och släpps "snart" på pc.

Origins har fått ett fint mottagande med höga betyg både på FZ och bland övriga publikationer. Helt smärtfritt har det såklart inte gått och medan Croc Boi får anses vara en söt skönhetsfläck är kritiken mot kopieringsskyddet och den extra belastning det påstås bidra med inte lika näpen.

Den dominerande plattformen prioriteras först. Det är (ur ett ekonomiskt perspektiv) inte någon direkt högoddsare. 19/11 Utvecklingen av multiplattformspel görs PÅ PC men oftast inte FÖR PC i första hand utan för den minsta gemensamma nämnaren, alltså den minst kraftfulla plattformen. Sedan anpassar man koden till de övriga plattformarna efteråt. 18/11 Viktig! Detta var det enda som höll mig kvar att spela igenom Witcher 3! 18/11 Visst detta finns ju redan i spelet ,dock bara att det inte är permanent dvs om man dör eller stänger ner spelet så försvinner det men inget som påverkar mig då man redan kan fixa så man har skägg eller hår elr båda men patchen är väll säkert bara för... 18/11 Konsoler prioriteras först. 17/11 Kan någon fucking förklara för mig HUUUUUUUUUR det är möjligt att PC patchar nuförtiden ofta släpps efter patchar till Xbone och PS4? All spelutveckling görs väl för fan på PC? Eller sitter dom med konsol och handkontroll? 17/11 Hah, undra ifall det är värt en ny genomspelning. Kände att jag var klar med spelet i förrgår efter 91 timmars spelande. 17/11 Plus att det får hotkeys för oss som kör med TB+mus på PC. 17/11 Jag trodde det var hans kompis när den viktiga scenen utspelade sig i början :P. Fick ett litet "Jaha" moment sen. Kul med patcher, men, sådana här grejer borde finnas med från början. 17/11 Ja han ser jäkligt mesig ut som renrakad, såg inte skillnad på honom och hans kompis där i början när han plötsligt hade rakat sig 17/11
Skicka en rättelse