Vem är du virtuellt?

I och med att spel såsom Final Fantasy XV, Destiny 2 och Divinity: Original Sin 2 med flera, gör en stor grej av karaktärsskapande känns det tids nog att ni läsare får visa upp era virtuella vardagshjältar.

Det kan vara allt ifrån World of Warcraft och Sims till Call of Duty. Tveka heller inte att berätta lite information om vad den heter och vilken klass eller yrke den har.

Här kommer ett exempel från undertecknad:

WoW går ändå inte leva sig in i då det är så extremt orealistiskt så då kan jag lika gärna gå all-in och se formerna på min Draenei när jag kör nån farm-raid. Jag vet att det är helt fruktansvärt i dagens samhälle att tycka att att en fin kvinnokropp... 21/11 Äsch, man kan väl för guskelov spela digitala spel med vad man vill? =) Det är väl ändå för nöjes och underhållnings skull man spelar? Du kan se det som två flugor i en smäll. Kan vara rätt skönt att kliva ur ut-kränkts-verkligheten år 2017 i Sverige... 20/11 @erikcedervall: Prova här: http://www.wowhead.com/wardrobe Tror Wow Armory är pensionerat. 20/11 https://i.imgur.com/y6rAqln.jpg Den char jag leker med just nu. 20/11 Är ingen skillnad mot en manlig karaktär med full utrustning i flesta spel. I WoW tex. har all gear efter 60 värsta discobelysning med rök och lysande färger, samt alla rider runt på neonfärgade monster. 20/11 Förstår mig inte på fetischen vissa killar har: Kvinnlig avatar med så lite kläder som möjligt. Hur kan man "leva sig in" i spelet med det är bortom mitt förstånd. 20/11 Triamer - min Sylvari Necromancer i Guild Wars 2. https://i.imgur.com/xKOdXGf.jpg 19/11 https://render-eu.worldofwarcraft.com/character/ragnaros/169/110491817-main.jpg Här är mitt köttmongo från wow, mainspec är tank egentligen men här är den arms speccad. 19/11 Iris Ninha http://www.cosmasiakraft.se/andra_siter/bilder/Iris-Ninha---foto.jpg http://www.cosmasiakraft.se/andra_siter/bilder/1.jpg Ett liten episod ur Iris liv: https://www.fz.se/forum/trad/428271-flykten-fran-fort-kastav-iris-ninhas-aventyr-i-skyrim... 19/11 @erikcedervall: Det går ju numera att logga in och spela karaktörer under lvl 20 utan sub. Du kan se dina högre karaktärer med. 19/11
Skicka en rättelse