I tid till Ragnarök.

För uttråkade gamers har detta varit en dundervecka. De senaste dagarna har nämligen varit smockade med nya uppdateringar som dessutom varit gratis. En som däremot kom lite från ingenstans var den nya expansionen till Titan Quest vid namn Ragnarök.

Spelet kom ut första gången 2006 i sann hack and slash-anda med en av skaparna av Age of Empires i ryggen. Tio år senare fick spelet en ny och finpolerad Anniversary Edition. Spola framåt ännu ett år och nu står vi här med en helt ny expansion.

Nytt i expansionen: Levla upp hela vägen till 85, upplev en ny Act i de gamla kelternas och vikingarnas land, fightas med nya bossar och fiender och en hel del massa annat.

Köper du DLC:n redan nu får du den för cirkus blotta 150 riksdaler från originalpriset 200 kronor.

Kolla även in en häftig ny cinematic (vad den nu måste kostat).

Tack till korvmos för detta #nyhetstips!
Intressant, gillade TQ, dock saknade jag blood & gore, något som verkligen borde finnas i ett hack-n-slash. 22/11 Jo, tyvärr, men de finns! 20/11 Det är sällan DLC inte kostar nuförtiden. 20/11 @Maysay: mitt lol va helt onödigt, ber om ursäkt 20/11 Jag skiljer på DLC eller expansioner om de är gratis eller kostar pengar. Men DLC betyder, som sagt, bara: Downloadable content. På svenska = Nedladdningsbart material. https://en.wikipedia.org/wiki/Downloadable_content 19/11 @Maysay: Kan delvis känna samma sak, kanske inte till den extrema gränsen. Men en del genrer passar det här systemet med uppdateringar bättre än nya instanser. MMO, Strategi, RPG är ett par sådanna, men det är inte alltid till godo heller när man exempe... 19/11 @Struggle: Får känslan av att spelen går mot samma håll som t.ex Windows 10. Inga nya utgåvor utan bara uppdateringar av det gamla. Microtransaktioner för att få in ett jämt flöde med pengar för att kunna utveckla spelen mer eller så släpper de en DLC.... 19/11 @Maysay: Man skulle väl lite lätt kunna säga att det är storleken på innehållet som skiljer sig åt. Samtidigt har orden flutit ihop på senare år, då en expansion var något som förut "expanderade" världen eller storyn i relativt stora drag. Medans den... 19/11 @Tsteken: Varför "lol"? Det verkar ju inte vara så självklart. 19/11 Rent ordagrant ja, men det är ju faktiskt skillnader på vad folk har kallat ett DLC och en expansion också. Läs ovan. 19/11
Skicka en rättelse