Fokus ligger istället på att möta efterfrågan inför julen.

Julen står för dörren, likaså den alltid så lukrativa julhandeln. Nintendo har dock inga som helst planer på att sänka priset på konsolen som säljer som smör (läs: antagligen för att den säljer som smör). Nintendo-chefen Reggie Fils-Aimé säger att de istället lägger krut på att möta efterfrågan.

We are not discounting the Switch ... We’re focusing on making sure we have robust supply at retail.

Det berättar Reggie för Washington Post och de som hoppats på Black Friday-kap eller något liknande får med andra ord tänka om. Switch går som tåget och att förse kunderna med tillräckligt många konsoler tycks vara ett av få problem Nintendo har för tillfället.

Debutåret för hybridkonsolen har, förutom fina försäljningssiffror, gett oss fullpoängare som Super Mario Odyssey och Zelda: Breath of the Wild. Det återstår att se om 2018 blir lika lyckat.

Gear Club ser ut som någon kopia av Need for Speed (får litr xbox 360 känsla över det). Och varken Froza eller GT tycker jag håller måttet riktigt vs Project Cars el F1 2017. 03/12 Denna diskussion:) Nej varför ska de sänka priset när de inte behöver. Blev så uppenbart när man ska köpa en konsol som man vill använda TILLSAMMANS med de tre barnen som alla är under 10. Nej, jag vill inte att de ska skjuta folk, och de är inte sporti... 01/12 Det var nog snarare hybrisens fyra vita dryghästar. (Fattar ni? "Dryg" istället för "Drag". Oj vad rolig jag är. Nästan komiker.) 22/11 Hold your horses...? Finns det mer än en Releasehäst? 21/11 @xverminator: Om du gillar racing så släpps ju åtminstone ett nytt racingspel till Switch nu i dagarna. Gear Club heter det tror jag. Undrar om det håller samma nivå som typ Forza eller GT Sport. Men det rör sig om vanliga sportbilar, inte F1. Själv är... 21/11 Ingen av dessa titlar är tyvärr inte intressanta för mig. Hade NHL 18 eller F1 2017 funnits så hade det varit ett stort plus. Jag har en 3DS redan och tycker den räcker för bärbara biten. Vill hellre ha en kraftfullare stationär Nintendo så jag har stör... 21/11 Hold your horses. För det första så är detta ett spelforum och inte en högskoleuppsats. För det andra vore det lite drygt att döma en person efter ett (antagligen snabbt ihoprafsat) inlägg. Hur som helst så handlar det om prisvärdhet, oavsett om det är... 21/11 Nä, det är klart, det var bara lite lustigt hur FZ skrev denna artikeln och snart därefter så tipsar Calle om en prissänkning på SweC :) 2700 känns helt klart som ett mer vettigt pris för konsolen. 21/11 @aholman: Jupp. Är riktigt sugen jag med efter att ha läst och sett vad Mario och Zelda levererar. Sedan har man ju en sambo som ockuperar tvn. Så switchen kommer väl tillhands när man inte vill sitta framför datorn och tvn är upptagen. @Dizzz: då jag... 21/11 Jag förstår din fundering. Spelutbudet är lite knapert. Men om du gillar att spela spel både hemma och på resande fot kan du ju spela spel som FIFA, NBA 2K, Skyrim, Yooka Laylee med flera. Om du köper de spelen till andra format kan du inte spela dem... 21/11
Skicka en rättelse