Dela med dig av de bästa rabatterna under Black Friday Cyber Monday!

I natt börjar äntligen Black Friday Idag börjar Cyber Monday, denna ursvenska tradition med anor flera år bakåt i tiden. Som vanligt är det tidig julafton för köplystna, inte minst om man gillar teknik och spel.

FZ:s argusöga har fullt upp med att hålla koll så att det inte smyger in sig lootlådor i de spel vi testar, så vi vill be er läsare om hjäp: tipsa om bra Black Friday-deals i den här nyhetstråden! Namn och länk räcker fint, ungefär så här:

Nedan följer ett par tips som exempel. Kom också ihåg att Sweclockers redaktion och medlemmar täcker hårdvaruutbudet rätt bra, håll koll där också.

Jag blev så glad av att läsa det där. :D 28/11 Köpte två second hand skärmar och en ny 24" med minimala bezels. Installerade dem med nvidia surround, såg ut som skit. Åkte tillbaka till affären och köpte två till. Ser fett ut som fan men nu sitter man med typ 5 skärmar inne i spelrummet haha. försök... 27/11 Sugen på att köpa ett PSVR. Vill dock ha den nya modellen med HDR passthrough (CUH-ZVR2), någon som vet om den finns tillgänglig i Sverige än och i så fall var? 27/11 @Carl Johansson-Sundelius: Grattis! CDON verkar ha ett underligt prissystem. Höjer sänker lite hursomhelst. Köpte en SNES Classic sedan höjde de med 100 spänn direkt efter. Men ditt pris var ju bättre 🙂 27/11 Köpte en Switch från CDON för 2990, sen höjde de priset. Nöjd. 25/11 Undrar om det var Dustin som hade nån kampanj med GTX 1070 för 3795 kr bara några veckor efter release. Och det har ännu inte slagits, så vitt jag vet. 25/11 Thomas Helenius bild är ytterst missvisande. Legion kostar 19.99€ (34.99€ för deluxe edt.) på rean: https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/world-of-warcraft-legion 25/11 Aquilan är nog trevlig. Den kan du åtminståne prova nu när 3.0 är släppt till PTU. Carracken kan vi väl tidigast se i Maj, Juni nästa år. Edit: Sorry att man gick lite off topic där. 24/11 Hade tänkt uppgradera min Aquila till en Carrack, men de har höjt priset till $400 och det känns inte särskilt lockande att lägga ut 1300 spänn på den uppgraderingen. 24/11 Webhallen har en 2tb Seagate usb för 799 24/11
Skicka en rättelse