"När får vi Sea of Thieves?" är en fråga som surrat i luften på FZ-kontoret ända sedan Calle och Geeks-kollega Dimestam kom hem från E3-mässan 2016, fyllda av förväntningar efter att ha röjt, plundrat och druckit grogg.

Snart släpps "alla" (med små förbehåll, mer strax) in i vad som kallas Insider Programme, en testversion som föregår den skarpa relasen i början av nästa år. För att få vara med krävs en del saker: du måste skicka intresseanmälan innan 1 december, du måste vara 18 år eller äldre, du måste godkänna ett NDA-avtal, ha ett Xbox Live Gold-abonnemang (betaltjänst) för Xbox One-versionen eller ett Xbox Live-konto (gratis) för Windows 10-versionen. Och ja, det behövs Windows 10 för att köra på pc.

Du anmäler dig här, och i den här FAQ:en finns mer info om förutsättningarna.

Sea of Thieves är ett piratlir där du med ett gäng kompisar gör det pirater gör. Vilket är nog för att göra de som testat smått besatta, så missa inte chansen att skriva upp dig för testet.

@Jeehao: O längre lär du få vänta. Idagsläget finns det få spel med mer än 100 talet spelare där de kan interagera fritt där du har den typen av precision som krävs. Spel som WoW , Eve etc. där du inte har realtidspostitionering utan använder auto attac... 28/11 När jag var yngre så läste jag i en speltidning om ett spel som hette ''Pirates Online'' där spelet skulle vara ett mmorpg med miljontals spelare, i spelet skulle man köpa och uppgradera skepp och plundra öar och andra spelare. Jag väntar ännu på ett... 26/11 Har lirat sedan första alphan (en av de första 1000) och kan bara säga att detta är ett spel ingen bör missa. Rare har verkligen gjort det bästa coopspelet i modern tid med detta. Ja det funkar självklart även för SP men det är tillsammans med någon/någ... 26/11 Trainspotting inspirerad voice-over. Choose life! 25/11 @Tassel: Så tänkte jag också tills jag fick prova, galet kul med "casual" multiplayer =) 25/11 Ser underbart ut. Men, är det ett rent multiplayer spel? Nej tack i så fall. Är väl en gammal surgubbe som gillar bra sp. 😎 25/11 Knappt 1900 (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4450611) för en Xbox One och Shadow of War löser problemet. 25/11 Fan halvvägs genom registreringen innan jag inser att W10 är ett krav. Tack då. 24/11 Måste testas! Ser riktigt skoj ut. 24/11 @Banjo: du får ett mail som säger att du är invitad till alphan och en drös instruktioner för att ladda hem spelet (det är inte så smidigt som man skulle kunna tro). 24/11
Skicka en rättelse