Som svar på Reddit-storm.

Det hela började med att flera Destiny 2-spelare på Reddit började reagera på att de plötsligt tjänade avsevärt mindre XP i spelet. En närmare undersökning visade att tappet kunde vara på nästintill 95 % i de mest extrema fall. Mest förekommande var tappet i sekvenser som var enkla och spela om och om igen.

I förlängningen innebar detta att det gick allt trögare för spelare att tjäna ihop till spelets kosmetiska lootlådor (som givetvis också går att köpa för pengar) och irritationen över den oväntade stoppklossen var stor hos många spelare.

Nu har Bungie svarat på kritiken genom att helt stänga av systemet och därmed har också XP-nivåerna återvänt till det normala för samtliga aktiviteter. Utvecklarna skriver vidare att de kommer hålla ett vakande öga på de effekter den här förändringen kan komma att innebära för Destiny 2 och förväntas att meddela vidare förändringar i framtiden.

så ni rekommenderar inget köp 26/11 Självklart inte, hehe, tycker det finns viss heder i att begrava spel i öknen om dom är skräp. x') Fast destiny 2 skulle ju kunna vara ett riktigt bra spel om man hade gjort lite förändringar. 26/11 @Loltron: ska det ens behövas så mycket innan man lyssnar på sin community? Snart är spelindustrin lika smutsig som den var när Atari begravde alla sina spel ute i öknen. 25/11 Lite kul dock med skillnad på utvecklare och utvecklare, dom väntade inte på att få det mest nedröstade inlägget i reddits historia tex. 25/11 Bra fråga. Själv har jag tagit paus och väntar tills Bungie har fixat gameplay-problemen i Destiny 2 (jag hittade den här sidan (https://www.bungie.net/en/Forums/Post/239056644?sort=0&page=0) där några av problemen tas upp, kan de fixa dem till att börj... 25/11 Gjort allt en gång lär nog så gott som alla lyckats med. Grejen är väl att man oftast gör saker flera ggr. Antingen för att öka Light, eller för att man helt enkelt tycker det är kul. Spelar det helt klart mindre, men hoppar ändå in dom flesta dagar i... 25/11 D2 har haft en ovanligt kort livslängd. De skulle aldrig ha varit inne och pillat på PVP så mycket som de gjort, eller nerfat Gjallarhorn. Det blev ett dyrt misstag. 25/11 Jag tyckte det kändes som det gick långsammare men skakade av mig tankarna som inbillning, så fel jag hade 25/11 Ca 10 vänner på min friendlist lirade när spelet släpptes. Ingen alls senaste 2 veckorna. Själv slutade jag efter 1 vecka.. 25/11 Spelar någon det här fortfarande? Finns noll content. Även casuals måste ha gjort allt nu? 25/11
Skicka en rättelse