Nya (dyra) skepp släpps varje dag under resten av veckan.

Star Citizen Anniversary 2017 hålls för femte året i rad och precis som tidigare år ges spelare möjlighet att lägga labbarna på en rad exklusiva skepp. Prislappen på dessa skepp varierar rätt kraftigt; de billigaste kostar omkring 1300 kronor och för de dyraste får man punga ut över 3000 kronor för.

Utvecklarna poängterar att pengarna som kommer in i samband med försäljningen kommer att tillåta dem att göra världen i Star Citizen allt djupare och att skeppen även kommer gå att låsa upp i själva spelet vid ett senare tillfälle. I samband med årsdagen passar utvecklarna även på att släppa ny information om det kommande skeppet Hammerhead samt detaljer kring nya Aegis-skepp.

Är du förvirrad över vad Star Citizen Anniversary egentligen går ut på och om du borde punga ut pengarna för ett nytt, snyggt skepp så kan du få lite vägledning i The Noobifiers klipp som du hittar här.

Tack till FAMILJEGUFF för detta #nyhetstips!
Tanken var ju att inte skriva något om SC förrän efter den 21 december då de ska visa upp något från Sq42. Klickade in på reddit nyss och får se att Crytek tydligen stämt CIG på en del punkter. Hur det juridiskt kommer gå återstår att se men så fort pen... 13/12 @Aletheides: Som du säger, CIG har inga som helst problem med sin ekonomi, de utnyttjar ju bara kapitalismen :) och sina backers, inget fel i det, till en viss gräns. "When we have something to show, we show it to you" eller något liknande sade Jared... 02/12 250 timmar va nog lite att ta i. Squadron 42 episode 1 ska innehålla 70 uppdrag iaf och dom räknar med att det ska ta upp till 20 timmar att klara det. http://starcitizen.wikia.com/wiki/Squadron_42 28/11 Hur kan man ens tro på det? I vilken värld skapas det ett FPS-Singleplayer spel som erbjuder 250 timmar gameplay? Det här, mer än nånting annat du skrivit idag, visar för mig att slaget är förlorat. Du är förlorad. Lycka till, får hoppas att de enorma... 27/11 FInns ingen vanlig first person i spelet. 1st person är egentligen bara 3rd person fast dom har fäst kameran vid ögonen istället så som Chris ville ha det. Man kan redan se detta nu pga en bug i 3.0. Att ögonen poppar fram på skärmen någon sekund när... 27/11 Det hade varit ganska grymt om man hade lyckats smälla in detaljrikedomen från karaktärerna i Order 1886 i ett MMO. https://s.candybanana.com/images/e551/the_order_1886_80.jpg 27/11 @Apgalen: Escapist och kotaku artiklarna har redan debunkats. Escapist skrevs bland annat av en skribent som jobbat med derek smart. En skribent som försökte hänga ut Chris roberts, hans fru Sandi gardiner och deras barn genom klassisk doxning. Här neda... 27/11 Hur tänkte du här då? Du diskrediterar en artikel som en smear piece som kan spåras till en grovt partiskt dåre som av någon anledning har som uppgift här i livet att sänka CIG och Star Citizen, enligt... *trumvirvel* ... en grovt partisk supporter av... 27/11 Nej, de finns inte med i 3.0. Man kan köra i både första och tredjeperson, förstås, men det de säger om det stämmer. Kläder i lager med olika egenskaper är inte i spelet. Den grafiska standarden på karaktärerna motsvarar inte The Order. De har vissa kar... 27/11 @biggles den artikeln visade sig redan förra året vara en smear piece baserad på "anonyma källor" som spåras till... Just det, derek smart och före detta anställda som fått sparken av en anledning. Före detta anställda som fått sparken för att de misskö... 27/11
Skicka en rättelse