Trial-version låter dig provkriga innan köp.

För dig som fortfarande inte beslutat dig för om det där med att kriga mot fiender som tål 500 skott i ansiktet är din kopp te erbjuder Bungie nu en spark i rumpan – en trial-version av Destiny 2 ska släppas i dag.

Trialen låter dig testa valda delar av spelet kostnadsfritt, och den kommer finnas till såväl pc som PS4 och Xbox One. Du får spela kampanjuppdrag i området European Dead Zone och på månen Titan, och du kan levla dig själv till nivå 7. Givetvis hänger din progression med om du väljer att köpa fullversionen. Vi citerar innehållet:

  • Campaign Mission on EDZ & Titan

  • Adventure and Explore two full worlds

  • PvP Multiplayer: Crucible Quickplay Playlist

  • Character Progression: to Level 7

  • Gameplay carries over to full game with purchase

  • Clan Functionality

Exakt när trialen börjar är okänt, men någon gång i dag är det sagt. Nedladdningsinfo och annat längst ner på den här sidan.

Jag testade trial versionen och somnade nästan av alla laddningsskärmar, att jag sedan inte kunde hitta spelare att spela med deltog till att spelet dog i mina ögon. Destiny2 hade bra hit detection men kändes väldigt osocialt, instängt och billigt, spec... 29/11 Rekommenderar Warframe istället för D2. Men smaken är som röven, full av skit... 29/11 @Jeehao: Strike kallar de sina 3-manna instancer, men det står inget om dem i trialen. Pvpn (crucible) verkar man få access till. 29/11 Vet någon om man kommer in i en dungeon eller raid innan level 7, eller vad det kallas i Destiny2? 29/11 Aha, du tänker så! :D 28/11 @Nemo: tack för tipset men jag drog vidare från destiny 2 rätt fort, kanske återvänder jag vid del 4, dock inte till fullpris =D 28/11 @Nemo: Ettan finns inte till PC. 28/11 Ska du prova MP så skulle jag nog föreslå ettan. Det finns en del problem med MP i tvåan som gör att man lätt blir frustrerad, särskilt om man spelat och uppskattat ettan tidigare, och därför vet hur bra tvåan hade kunnat vara. MP var helt enkelt roliga... 28/11 @altair4: Enda jag har att klaga på är att spelet har för lite innehåll, gick lite väl fort att "slå i taket" men känner ändå att jag fått valuta för pengarna. Kan köra nån strike då och då när andan faller på. 28/11 ja då kanske man skulle testa. dock har jag blivit mer sugen att testa Warframe efter all skit Activison håller på med. "Destiny 2 Caught Lying About End Game XP Gain" https://www.youtube.com/watch?v=rq05MgGMVMM 28/11
Skicka en rättelse