Det var nog inte dessa sorters läger som Nintendo tänkte sig.

Om du någonsin tvivlat på mänsklighetes inneboende ondska är det bara att fråga folk hur de brukar spela The Sims, med sina dödslabyrinter och barndränkarpooler. Electronic Arts digitala dockhus är dock inte det enda till synes oskyldiga spel som agerar canvas åt diverse perversa utsvävningar, det dröjde inte många dagar innan folk började behandla de stackars djuren i Animal Crossing: Pocket Camp på ett ovärdigt sätt.

Kotaku rapporterar att man kan utnyttja djurens tvångsmässiga beteende, som får dem att alltid ställa sig vid lampor eller sitta i stolar du ställer fram, till att bygga små fängelseburar eller skapa sekter. Vi låter bilderna tala för sig själva.

http://ollies-outies.tumblr.com/post/167854418946/i-just-met-someone-in-pocket-camp-who-uh-you-first
@Arcadia: Haha, ja. Det var sjukt roligt, på norrmannens bekostnad. Själv stod jag naken på ett berg i närheten och bevittnade hela fritagningsförsöket med min snopp dinglandes i nattens kalla bris. 30/11 @Loltron: Helt bisarrt. Samtidigt som jag förfäras över hur elaka vi kan vara mot varandra, så småler jag lite över det faktum att detta bara var på "låtsas", men ändå så brydde sig folk så mycket att de ville hjälpa till. Men det är klart, det var väl... 29/11 Den där är den undermåliga remaken av Das Experiment. Riktigt bra film, den tyska alltså. Den bygger på Stanford experimenten https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment 28/11 Den ska jag ta och kolla in.. tänkte direkt på http://www.imdb.com/title/tt0997152/?ref_=nv_sr_1 28/11 Var med om att ett gäng i rust, precis när det begav sig, den gamla versionen alltså. Lurade in en norrman i ett skjul som dom sedan låste in honom i. Han bölade i chatten i flera timmar, och folk på servern försökte rädda honom men blev ihjäl skjutna... 28/11 Das Experiment är en tysk film kring ämnet :) http://www.imdb.com/title/tt0250258/ 28/11 Ser inte direkt lockande ut. 28/11 Varit intressant och göra en studie på såna här människor som utövar härskarteknik i spel. 28/11 Jag får väl kasta in det obligatoriska "inb4 PETA". 28/11 För djurens skull får vi hoppas att det inte kliver in någon auktoritet i spelet, då lär det sluta illa (https://sv.wikipedia.org/wiki/Milgrams_lydnadsexperiment). 28/11
Skicka en rättelse