För att vara ett spel som inte finns är det väldigt snyggt.

Utvecklingen av Star Citizen har dragit ut på tiden, Chris Roberts gillar att kränga dyra rymdskepp som inte finns än och av det vi fått se hittills är det rejält snyggt. Det är ungefär det vi kan konstatera när snart ännu ett år gått utan att det ambitiösa rymdspelet släpps men medan vi väntar kan vi gotta oss i en hel timme gameplay från den allra senaste uppdateringen (efterlängtade version 3.0) som presenteras i 4K och 60 fps.

Detta körs dessutom på hårdvara som videoskaparen själv säger är daterad 2015, närmare bestämt 16 GB interminne, en Core i7 5820K samt ett Geforce GTX 980 Ti. Smaklig rymdspis.

@samukakauka: Så säger bara de med blygsam utrustning ;-) 29/11 Han säger ju uttryckligen att de som inte har tid/lust att nöta 40h/veckan kan betala för att "keep up". Om det inte är pay to win vet jag inte vad. Det är den anledningen att jag inte kommer att köpa battlefront 2. Det är inte rimligt att behöva lägga... 29/11 Det var ett bra svar tycker jag. Lite som jag tänkt mig. Jag har inte investerat något i SC, utan bara följt det via media. Jag ville slänga ut frågan för att se vad jag fick för svar. Eftersom diskussionen om P2W är het. Och just då få reda på vad Win... 29/11 Något som är bra med EVE är att man kan betala månadskostnaden med in-game-valuta. Efter att du spelat ett litet tag behöver du alltså inte betala mer. 29/11 @samukakauka: haha bra svar! jag ska testa detta när det släppts eller börjar bli ett mer sammansatt spel. spelade lite eve men gillade inte detta med månadskostnad då det är väldigt varierat hur ofta jag har lust eller kan att spela ett spel. 29/11 @Newklear: bara för man har stor snopp så betyder det inte att man är kung i sängen. 29/11 Genom att betala mer än motståndarna... Rikast vinner. 29/11 @Theade: det handlar vilket mål man sätter upp för sej själv. Visa större organisationer kanske sätter upp mål såsom att styra något mindre system medans andra organisationer kanske vill Försöka driva en fabrik på en planet för tillverkning av en specie... 29/11 @Theade: Förutom den öppna världen så utvecklas det en singleplayer kampanj, squadron 42. Här kan du "vinna" genom att spela klart det. 29/11 28:05 i detta klipp från igår så svarar de på just den frågan. https://youtu.be/baOd4MLeFkM?t=1685 29/11
Skicka en rättelse