För dig som redan köpt alla skepp du vill ha.

Det är ändå ganska modigt av Chris Roberts att presentera nya föremål i deras Star Citizen-shop när mikrotransaktioner diskuteras ur alla vinklar. Om man nu kan kalla skepp för tusentals kronor för små, eller att köpa rätten till en landyta på 4x4 km på någon av spelets planeter för dryga 530 kronor. Eller 1044 kronor för 8x8 km.

Tittar man närmare på föremålet står det tydligt föremålet för den mindre ytan är "in concept" och är därmed inte färdigställt, medan den större varianten listas som "n/a". I det i övrigt ofärdiga spelet. Då känns det ändå bra att man får dessa fina certifikat att hänga upp på väggen.

Ja, det har ju varit en hel åsiktsutbyte i några forumtrådar och jag har tänkt mig att det där ordnas ju med tiden, men jag har inte hört något definitivt än, då allting är under förändringar. Men just det där jag citerar det är det jag tycker man borde... 07/12 Finns vapen som är gjorda för att slå ut systemen på skeppet. T ex Avenger Warlock kan använda sitt skepp som en EMP bomb som slår ut all ström på närstående skepp. Sen finns det vapen och EMP missiler med. Sen om man är skillad så kan man spränga sönde... 07/12 Faktum är att Cloud imperium har blivit tvugna att buffa joysticks, inte tvärtom. Mus och tangentbord är för tillfället överlägset det bästa valet om man inte lagt en massa timmar för att bli bra på joystick. Därför La Cloud imperium in att om man använ... 07/12 @rmpyro: Vad betyder ett pris på huvudet när det bara är ett spel? Jag kan ju ha ett konto med en karaktär där jag spränger sönder en rymdbas, åker iväg och loggar ut, sen loggar jag på med det andra kontot och far dit och spelar oskyldig medmänniska... 07/12 @Hajfena: Dom hade hade tänkt att ha ett sånt system innan, men dom ändrade det till ett bättre system så att det skulle va mer verklighets troget. Om man dödar någon i UEE Sec så får man ett pris på sitt huvud så det är fritt fram för bountyhunters att... 07/12 @rmpyro: Jag sa aldrig att man ska ta bort stödet, men är det inte det då? Dubbla Thrustmaster T.16000M + Logitech Pro Flight Rudder Pedals (PC) till det kostar mer än en gamepad eller bara t+m. Om jag tävlar i ett lopp där 30% har joysticks + pedaler... 07/12 Ok, så folk verkar ha fastnat vid pvp. Här kommer förklaringen/balansering. Dom första enmans skeppen kan hoppa längre än de dyraste enmans skeppen som klassas som dom "bästa". Därmed behöver du ha en typ Carrier för att ens få med sej dom skeppen som... 07/12 P2W med hårdvara wtf... Jaja ta bort stödet för joystick bara, få se hur många som uppskattar det... Det är som att tvinga alla pc gamers att använda xbox kontroller istället än tangentbord + mus, bara för att endel kör med xbox kontroller. 06/12 Om du kollade på klippet så kanske du skulle fått svar på frågan. Men nä, du har redan bestämt dig så jag behöver inte diskutera det vidare med dig. 06/12 Mannen som skapat spelet? Ah jo han lär ju ha en objektiv bild av det hela. Tror du på fullaste allvar någon speltillverkare skulle säga "detta är p2w" tror knappast det. Ska försöka förklara igen eftersom det verkar väldigt svårt att fatta. om du kan... 06/12
Skicka en rättelse