Var med i årets hårdvarutunga FZ-julkalender med massor av tävlingar och erbjudanden.

I dag är det den 1 december, och givetvis vankas julkalender här på traditionstrogna gamla FZ.

Precis som de två föregående åren är kalendern fylld med dagliga erbjudanden på teknik och hårdvara, och vissa dagar bjuds det på tävling med en del riktigt tunga priser för sanna gamers. Varje dag klockan 12 öppnar en ny lucka, och den är öppen tills nästa lucka öppnar klockan 12 nästa dag. På julafton vankas något alldeles extra, så ta det som ursäkt att smita ifrån släkt, sillstjärtar och för starka/svaga drycker en stund.

Klockan 12 i dag, den 1 december, kör vi igång. Utan att avslöja vad som gömmer sig bakom första luckan kan vi viska att det är högvilt för både spel- och hårdvaruintresserade.

Inte missa!

Ja, för intressets skull skulle det vara intressant å veta hur många på ett ungefär som är med i de flesta tävlingarna och slåss om godbitarna. Är vi fler än 1000 i snitt? Btw köpte en sån där stol från elgiganten, mycket trevliga rabatter :) 24/12 Tycker att ni har lyckats bra i år också med Julkalendern, även om man inte vinner något i tävlingarna så är de rabatterade varorna ni annonserar mycket trevliga. God Jul! 24/12 Dagens julkalender fick hjärnan att kämpa lite men blev ändå rätt nöjd med min motivering! Lycka till allesammans och God Jul! :) 24/12 Vi kommer utvärdera julkalendern i januari och detta är typiskt bra feedback. 23/12 Döp om det till "PC-Julkalendern"... Trodde FZ hade något att erbjuda för ps och Xbox också, förutom recensioner. 23/12 @vbgbasse: kan vara så. Jag frågar, återkommer om vi får svar i kväll. Edit: gissningsvis fanns den i begränsat antal, är jag rädd. 23/12 Försöker köpa en mus i dagens lucka men hittar ingen "köp" -knapp?! Är dom slutsålda eller? 23/12 Nu fungerar allt som det ska. Har lagt en order så tackar för erbjudandet! :D Äntligen slipper jag jävlas med den jag har. 23/12 @Tomas Helenius: Tänkte kanske att du var tvungen att skriva i Namn och Email för att få någon rabattkod eller liknande men de två fälten verkar inte utgöra någon som helst funktion :) 23/12 Nice! Köpte en skitbillig mus för inte så länge sen då jag var i akut behov av en då den gamla gick och dog så detta vore helt perfekt. :D 23/12
Skicka en rättelse