Släpps inom en månad – om planen håller.

Battlegrounds nya, hett efterlängtade ökenkarta kommer premiärvisas under The Game Awards nästa vecka. Det meddelar Geoff Keighley, producent för eventet, via twitter, och tillägger att det blir gameplay-premiär.

Mässan börjar klockan 17:30 Los Angeles-tid torsdag den 7 december, vilket blir okristliga 2:30 svensk tid fredag den 8 december. Leta fram kaffetermosen.

The Game Awards korar 2017 års bästa spel i en mängd kategorier. Det blev en del uppmärksamhet när man släppte nomineringarna för en tid sedan, och satte PUBG som kandidat till årets spel – trots att det inte släppts skarpt än. Spelet är även nominerat till bästa mulitplayer och "Best ongoing game".

När nomineringarna blev kända sa upphovsmannen Brendan "Playerunknwon" Greene att han inte tycker Battlegrounds förtjänar att bli årets spel, att han själv tyckte Horizon Zero Dawn, Zelda och Mario var värdiga kandidater.

Samtliga nominerade hos The Game Awards 2017 har du här. De fem GOTY-kandidaterna:

Game of the Year-kandidater hos The Game Awards 2017:

  • Zelda: Breath of the Wild

  • Super Mario Odyssey

  • Playerunknown's Battlegrounds

  • Persona 5

  • Horizon Zero Dawn

@m_g_karlsson: Det är helt klart beroendeframkallande. Däremot hade det kunnat vara så mycket bättre bara servrarna mådde bra (De Europeiska dvs. Amerikanska fungerar för någon anledning felfritt). Hur många gånger har man inte dött för att någon tjomme... 01/12 Jag har sett lite av nya kartan, på stream/twitch när det jobbats på den. Den fick mig att tänka på Strike of Karkan den gamla goa BF favoriten, lite mellan östern inspirerad. Mycket mer stora städer och kartan känns större än den lilla påhitt Ryska ön... 30/11 Uppdateringen på testservern är ganska stabil jämfört med hur spelet är just nu. 30/11 @pelson: Nä det är klart men också att man får hålla ut när det gäller PUBG eller andra multiplayer spel idag som kräver mer i burken ändå ska klara av att hålla flytet uppe. Kör med höga inställningar i många andra spel och kanske får dra ner på några... 30/11 hoppas att de fått en massa hjälp at microsoft nu inför släppet på xbox. optimeringen har blivit bättre enligt folk som testat. men undrar om de gjort något med nätkoden. hur det än är så har jag det otroligt kul i spelet. å allra helst när man spelar... 30/11 Prestandan: det är ett open world-multiplayerspel med 100 deltagare. Få spel ger stabil, hög framerate under de förutsättningarna. 30/11 @Dizzz: Pendlar mellan 40-144 i fps med ett strix 1080ti OC och en i7 8700k. Makalöst dåligt optimerat. Samtidigt ligger Bf1 på stadiga 100 fps med låga temps och är galet snyggt. Men det går inte att slita sig från pubg. Det kan bara bli bättre får man... 30/11 @Starwarsmannen: Det han menar, spelar ingen roll om man sitter på 1080 eller vad som. Man kan aldrig få en skönt 144 FPS konstant flyt som CS i detta spel. Spelar ingen roll om man drar allt på low, åker fortfarande ner till 80 ibland. Trots 30% GPU/CP... 30/11 Japp Lagget är enormt på eu sidan... Man springer och wooops... så är man utanför ett hus eller inne i en vägg .. nästan komplett ospelbart just nu FPS inget problem men den fruktansvärt dåliga nätkoden i detta spel är under all kritik.. så som det är... 30/11 Har i7 6700k och GTX1080 får 50-144 fps (har cappat på 144). Det har blivit bättre men de har fortfarande mycket kvar att jobba på. Problemet är att bara 45-50 % används på både CPU och GPU. I vanliga fall brukar ju något vara flaskhals för att få ut... 30/11
Skicka en rättelse