Besök Tamriel utan pengapung - få en annan pengapung.

Bethesda firar att att The Elder Scrolls Online samlat ihop 10 miljoner användare sedan lanseringen för dryg tre år sedan med en gratishelg. Nya konton får dessutom en pengapung med 500 crowns att spendera i spelets butiker (vad kostar horse armor tro?).

Möjligheten att resa till Tamriel utan pengar drar igång redan idag och slutar den 6 december, så en gratisvecka är en bättre beskrivning. Nämnda milstolpe firas också med en trailer för att så lite äventyrslusta hos nyfikna.

@Fleshcutter: Tackar! 01/12 Japp, det är ett bra spel, stundvis... Sen när man kört fem exakt likadana quests i rad så tröttnar i alla fall jag. SW:ToR hade inte problemet i samma utsträckning, det var mer variation i uppdragen, och det hade också utmärkt voice acting och mysiga... 01/12 Den är helt separat. Är bara Warden klassen som man ej kan spela som utan exp. Fast den klassen verkar inte rolig alls ändå. 01/12 Måste man ha Expansionen för att ens få logga in eller är Expansionen en separat del man inte har access till om man inte köpt den? 01/12 Tja...har du nåt exempel på ett bättre MMORPG som inte stämmer med din beskrivning? Att det är repetitivt är standard för genren och med "gott om bra röstskådespeleri och mysiga miljöer, osv..." berömer du ju kvaliteten snarare än tvärtom. Det låter ju... 01/12 Många som inte riktigt kan sätta fingret på varför de inte längre spelar det ! Känns som de har missat något rak och tydlig karaktär av spelet som gör det enhetligt och bra möjligtvis. Hur som helst 84gb kvar sen ska jag pröva :) 30/11 Som många andra här så älskar jag Elder Scrolls, och lagt hyfsat många timmar på ESO, men jag har inte fastnat. Jag vet inte varför, jag älskade ju Skyrim. Kanske för att det är online? Det tar bort mycket av känslan. 30/11 Jag tycker det faktiskt är ett väldigt bra spel, men problemet är att karaktären rör sig så fladdrigt och relativt stelt i combat - man tänker kanske inte alltid på det men trots ett väldigt intressant stridssystem påverkar det spelkänslan i längden.... 30/11 Känner precis likadant. Det är nåt som inte går att sätta fingret på riktigt, men det finns liksom inget som får mig att vilja fortsätta spela trots att det faktiskt var kul. 30/11 Det är lite förvirrande med alla versioner, vad ska man köpa? 30/11
Skicka en rättelse