Hur och varför?

Att Blueholes ofantliga succé även skulle ta sig till mobilen var långt ifrån otänkbart. Det var inte heller särskilt länge sedan vi skrev om att ett mobilspel för den kinesiska marknaden var i görningen. Men just hur det skulle se ut och fungera är fortfarande ett mysterium.

I en ny trailer, från vad som känns som ett Extreme sport-montage från tidigt 2000-tal, visar man upp vad som definitivt inte händer i en vanlig match. Någon skjuter med en minigun, lagkamrater verkar samarbeta och en helikopter visas upp.

Frågorna är många. Hur kommer detta gå till, är detta saker vi kommer ha till PC i framtiden och varför bildar molnet en logga?

Spelet, så vitt vi vet, är för tillfället endast riktat åt den kinesiska marknaden. Huruvida resten av världen kommer kunna uppleva en mobil Battle Royle återstår att se.

Kina händer. Du vet.. landet där du kan lova nästan vad som helst och kopiera vad som helst utan att regimen bryr sig. ;) USA har ju en verklighetsfrånvänd och amatörmässig president som satt sina lika amatörmässiga personer på poster som har hand om i... 04/12 @Apgalen: Tror USA och Storbritannien har gjort sina största misstag. Bara det att Kina & Kanada kom överens om frihandelsavtal idag. Något som EU & Kanada har gjort också. Vi kommer att få se stora förändringar de kommande åren. Får se om folk är lika... 04/12 Det var inte så många likheter mer än karaktärernas outfit. Antar att det måste "asienfieras" för att sälja där? Min tanke också, jag som inte ens kan styra FPS med handkontroll. Hade varit intressant att se när någon spelar. 04/12 varför. för att dom försöker mjölka så mycket dom kan medans dom kan :P 04/12 Kan se hur bra ut som helst, kontrollerna gör det ospelbart ändå. 04/12 Ironiskt nog hjälper isolationistisk politk den här typen av marknader att ta andelar. Precis som den industriella effektiviseringen i Japan efter kalla kriget ser man nu samma sak hända i Kina. På 80-talet gick "Made in Japan" från att vara ett tecken... 04/12 Kan nog va det. ;) 04/12 Äh, nu när USA börjar dra sig undan omvärlden då passar andra företag på att ta marknader. Tencent för t.ex samtal med Spotify om att byta aktier, dessutom äger de 10% i Snapchat. De har kinesiska bolag som WeChat och vill hjälpa europeiska bolag att... 04/12 ...Vänta. Va? Helikoptrar? Miniguns på båtar? Stridsfartyg? Vad händer?! 04/12 Alltså hur i h*lvete styr man detta på något vettigt sätt? Försökte köpa KOTOR och lira på Android ifjol. Det gick väl, men var ju inget vidare smidigt. Somehow har jag otroligt svårt att tro att en stressig fps-pangare som PUBG skulle göra sig bättre... 03/12
Skicka en rättelse