Bethesda är dessutom upptagna med att släppa Skyrim igen och igen. Och igen.

The Elder Scrolls V: Skyrim släpptes för sex år sedan men sedan dess har vi fått se spelet släppas igen (Special Edition), igen (Switch-version) och igen (VR-utgåva till PS VR). Det är kanske inte så konstigt att spelarna suktar efter den sjätte delen. När en extra hängiven spelare utbrast "Nej, vi behöver ett nytt Elder Scrolls FFS!!!" i samband med nyheten om Wolfenstein II-demo (!) märktes det dock tydligt att Bethesda (och Pete Hines i synnerhet) är trötta på frågan.

Todd Howard antydde redan förra sommaren att de här "två stora spelen" kan komma innan sjätte Elder Scrolls-spelet. Något som nu verkar satt i sten. Dessa två ska vara de största projekten i Bethesdas historia (som är fylld med jättestora projekt) så ... tålamod!

Håller med. Trots att spelen har vissa brister så är de ändå de roligaste spelen som finns. Det är som bara Bethesda som fattar hur man gör spel på det där viset som inte känns helt tomma på intressanthet. De andra open world-spelen är oftast för "allmä... 05/12 @Hexon: Så jävla sant. Man kan i dag räkna kallt med att varje succétitel återlanseras 5 ggr på olika konsoler, med minimal upputsning. Det är en myglare och mjölkares era, tyvärr. Rockstar slutar fokusera på SP / story, Bethedsa mjölkar mer än europas... 05/12 Längtan efter ett nytt TES eller Fallout är alltid olidlig eftersom inga andra spel kommer i närheten av dessa. Varje år utan ett nytt spel från Bethesda är ett bortslösat år. Varför kan inte fler tillverkare göra rollspel med öppen värld och första per... 05/12 Spelar ingen roll om spelet släpps 2022. Det kommer fortfarande utvecklas med en usel motor från 90-talet vilket gör spelet ospelbart utan mods. 05/12 Aldrig fattat hypen för TES-spelen. Smaken är som baken, antar jag. EDIT: Det stämmer inte, i tonåren var jag ett stort fan av spelen. Oklart varför. 05/12 Skyrim har sålt långt över 30 miljoner exemplar. Deras enda problem är att de är rädda göra en uppföljare som inte kan matcha Skyrims framgångar. Men att tro att de kommer lägga den på is till förmån för något nytt är som att tro att Rockstar skulle läg... 05/12 För att sedan leverera en sub-par spelupplevelse när man sedan väljer att lansera spelet typ halvfärdigt? En sak är dock säker. Valve skulle kunna lansera en tunna med sopor och ändå få folk att gå bananas. 04/12 Tror faktiskt att de har gjort som Bioware och lagt sina klassiska spelserier på is till förmån för något nytt. Alla de bittra kommentarerna i den här tråden är ganska globala sedan länge och Bethesda är garanterat helt medvetna om att de är tvungna att... 04/12 Nä, inte än. Men vem vet vad som kan hända nästa spel. Tex. hålla mod-verktygen låsta under en längre tid för att de ska få ut en massa betalmods. Eller kanske skicka ut varningsbrev till moddare som gjort lite liknande mods som finns på Creation club.... 04/12 Så länge dom inte tvingar på dig att använda den är det inte så farligt? eller har dom gjort något nytt med creation club som jag helt missat? 04/12
Skicka en rättelse