Det går snabbare att tjäna ihop till saker.

EA och Dice pausade Battlefront II:s hårt kritiserade mikrotransaktionssystem. Förändringar skulle komma och nu är de första här. De är små och "bara de första stegen mot att göra större förändringar", lovar utvecklarna i en färsk uppdatering.

Det rör sig inte om några ingrepp i lootlåde-systemet. Istället har man justerat in game-valutan som betalas ut i slutet av rundor – speciellt tjänar toppspelarna i varje lag mer. Detta gör förstås att skickliga spelare får bättre betalt för skickligt spelande. Man har också höjt taket för vad man kan tjäna i arkadläget och fler crafting-delar erbjuds i dagliga lootlådor.

Inga förändringar som får (stjärn)himlen att trilla ner, men ska vi tro EA och Dice är det bara ett första steg på vägen. Nu förbereder man sig också inför The Last Jedi-innehåll den 13 december.

It's been a busy few weeks for Star Wars Battlefront II. We’re excited to have launched the game to the world, but recognize that there have been some challenges along the way. We have learned a lot, and are making adjustments to the game to ensure the best experience possible. On Tuesday, an update is rolling out that begins the Battlefront II The Last Jedi Season by kicking off factional challenges, letting you choose a side and start competing for rewards as either The First Order or The Resistance.

Det kanske stämmer, men nu är det EA som äger Dice. Om inte de har skrivit något speciellt avtal så kan EA ta pengarna och lägga ner Dice...Thats all folks! :) 08/12 Dice har tillgångar på 568 miljoner kronor, ett eget kapital på 197 miljoner och gjorde en vinst senaste räkenskapsåret på 70 miljoner. https://www.allabolag.se/5567106520/ea-digital-illusions-ce-ab 06/12 Har inte spelat det, men jag har inga problem med att spelet i sig säkert är skitbra. Jag förstår även att företag vill tjäna pengar, men sättet EA hanterar sina spel och spelstudios på är absurt i mitt tycke. 06/12 @ziip59: men frågan om spelen har blivigt fetare på 10års tid. AAA spelen har snarare gått mot mindre innehåll eller på ett.sätt simplifierat innehåll utan djup. Det enda som blivigt fetare är inställningen att vi ska syssla och bry oss om spelen utanfö... 05/12 @Luciphear: Äh dom allra flesta säger bara att tåget har gått och att dom inte kommer köpa spelet. Och som svar på din fråga så är det en principsak. 05/12 @aT1C: Känner lite likadant! :) Ruskigt kul spel, men visst kan progression ses över! 05/12 @Mortaigne: Hade ju inte sagt nej att jobba på DICE, men tyvärr så har jag inte riktigt utbildningen eller sakkunskapen för att vara där. :) 05/12 Ahh juste, jag glömde bort man får inte tycka om spela i dag speciellt om det är från de störa företag. Personligen tycker jag att det förbannat kul spel. Progressions system är jag inte fan av hur det är byggt eller funkar det är bara att vänta och see... 05/12 Hahaha, hur går det med den där AMA:n egentligen, mr Dice? Obvious shill is obvious. 05/12 @blackidus: EA stock har med mycket som händer på NASDAQ för stunden. Som tog ett stor hop ner i går. http://money.cnn.com/data/markets/nasdaq/ https://www.msn.com/en-ca/money/indexdetails/fi-29.10.%40CCO.29.COMP 05/12
Skicka en rättelse