Två riktigt bra spel kan hämtas gratis nu och snart.

Ubisoft förekommer julen med ett par veckor genom att dela ut två tidiga julklappar. Och det är sannerligen inga dåliga presenter vi får: Massives mästerliga World in Conflict och pc-versionen av Assassin's Creed IV: Black Flag. Fast egentligen handlar det om att fira att World in Conflict och Assassin's Creed-serien fyller tio år, skriver man.

World in Conflict, som även innehåller expansionen Soviet Assault, kan hämtas nu och är tillgängligt till klockan 11 måndag den 11 december. Black Flag blir gratis tillgängligt klockan 15 den 12 december och du har fram till klockan 11 den 18 december på dig att hämta det. Båda spelen hämtas via Uplay och blir då alltså dina.

Man tackar, man tackar!

Hämtade det den 12 men började spela igår, blev en sen kväll och låste upp mitt "hideout", mycket bra spel men - för kontrollerna som gör mig galen. 18/12 Tog hem det o spelade nån timme häromdagen. Fyfan, det var ju ospelbart pga clunkigt, idiotiskt kontrollsystem. Ville gärna spela det för piratbiten, men om gameplay e så bakvänt o skumt så får det vara. 18/12 Första och sista AC spelet jag köpt. Hatade verkligen kontrollerna. Kändes allt för automatiserat och simpelt. ಠ_ಠ 18/12 Haha, hade missat detta. Såg det två minuter över elva.. 18/12 De patchade inte då det nu är andra som håller uppe serverdelen, gå in på: http://www.massgate.org/ så finns setup guide. Ett par extra filer som du lägger i en mapp, så är det bara å dra igång. :) 05/12 Najs. ACBF är det spelet jag haft mest kul med (gillade treans story - framförallt sidobiten - mer). Piratmusiken, fartygen, kopplingen till trean... Sen gick det utför för serien. Men har inte den till PC, bara till konsol, så det här är ju grymt trevl... 05/12 World in Conflict var hur grymt som helst. Tror nog att ingen strategi-titel imponerat så stort när det kom. Men nu fanns det ju ingen support för multiplayer-delen. Servrar borta eller nåt. Minns att jag i flera års tid försökte återkomma, men gick int... 05/12 World in Conflict testat MP delen funkar inte fel kommer upp när man ska skapa konto. Tutorial delen funkade bra bara i singelplayer spelet kraschar efter några minuter has stop error. 05/12 black flag var den enda asscreed jag tyckte var spelvärd så det är ju bra iaf 05/12 Allright! Måste minnas fel då, grymt spel i vilket fall :) 05/12
Skicka en rättelse