Nya spellägen, nytt landområde och stora ändringar i Darkzone.

Massive och Ubisoft fortsätter finputsningen av The Division, och någon gång i dag lanseras en patch som lyfter versionsnumret till 1.8.

De stora nyheterna är ett nytt område, West Side Pier, och spelformerna Resistance och Skirmish. Resistance parar ihop upp till fyra spelare som försvarar sig mot vågor av attackerande motståndare, medan Skirmish ställer två fyramannalag mot varandra med målet att få ihop flest kills innan omgångens slut. Det blir också en hel del ändringar i spelets multiplayer-område, Darkzone, bl.a. dämpas den omedelbara fördelen mot andra spelare när man "går rogue", och målen och belöningarna för Manhunt-stämplade spelare ändras.

Mer info från Ubisoft om ändringarna här, samt i trailern nedan. Servrarna ska enligt uppgift vara nere för underhåll ungefär klockan 9-12:30 i dag, om allt går vägen rullar version 1.8 igång efter det.

Passande nog kör man en gratishelg på alla plattformar där du kan testa den senaste versionen, inklusive alla släppta betal-DLC-paket. Gratishelgen håller öppet 7-10 december (vi har inga klockslag). DLC-paketen är för övrigt gratis tillgängliga för dig som redan äger spelet, detta under perioden 5-10 december. Slutligen säljs spelet (eller kommer säljas) till rabatterat pris i Ubisoft Store från i dag, och från den 7:e i Steam, PS Store och Xbox Store.

Men hur gör jag nu då? Monster hunter beta och det här under samma helg 😨 06/12 Det enda skälet som får mig att återvända till The Division just nu är Survival-läget. Grymt spännande att slängas in utan utrustning och vinterkläder, och få kämpa mot klockan (och andra spelare) i kampen att hitta material och vapen, samt kläder och... 05/12 Patch notes verkar lite felskriven säger en som verkar lite mer insatt, går igenom några set items här, och efter 28 minuter lite förändringar i gameplay, och sen några buggfixar, mm. https://youtu.be/PtAWWCGabIE Live på twitch nu https://www.twitch.tv/... 05/12 Om ni inte spelat singleplayer delen som går att göra i coop (obs, de första uppdragen måste man göra själv i kampanjen innan man kan köra coop) så rekommenderar jag verkligen att köra igenom den nu när chansen finns att göra det gratis. En fantastisk... 05/12 Det finns en del tragedier i spelsläppsvärlden, och ett var det här. Vi har devs som tydligt bryr sig om sitt spel men aldrig riktigt fick en chans att göra klart det i början. Säger inte att det är ett dåligt spel eller så, men tror ingen kan argumente... 05/12 Gillade det starkt. Spelade det grymt mycket. Är nu trött på det. Ge oss en 2a istället med större bana, skog, vatten, bilar, båtar, helikoptrar (flygbara). :) 05/12 De bidrar indirekt, kanske inte genom att man köper nya saker(då man redan har köpt allt) men man är en del i att hålla spelet igång. Kortfattat, ingen vill köpa ett spel som räknas som dött, fast är det tillräckligt många som fortsätter spela så kan... 05/12 @educk: Det förstår jag men menar mest att de som redan har spelet samt expansioner inte bidrar mer ekonomiskt till spelet. Men visst, de vill väl fortfarande locka nya spelare. 05/12 Spelade det ett tag, tyckte jättemycket om det. Kom sedan av mig och hade i princip glömt bort det tills nu. Kanske man skall sätta sig med det igen :) 05/12 nice ser fram emot detta, PVE läget kan bli kul. 05/12
Skicka en rättelse