Uppdatering och expansion skickas ut inom kort.

Efter att ha tvingats hantera en hel del kritik från spelarna för att inte vara helt öppna, är Bungie nu redo att förse Destiny 2 med en första expansion vid namn Curse of Osiris. Samtidigt uppdateras spelet till version 1.1.0.

Klockan 16 i dag börjar uppdateringsarbetet och det är inte längre möjligt att logga in på Destiny 2-servrarna, men det går att spela vidare. Men klockan 17 slussas alla spelare ut till huvudmenyn, och det blir möjligt att ladda hem både Curse of Osiris (för den som köpt expansionen) och 1.1.0-uppdateringen. Två timmar senare, kl 19, beräknas underhållsarbetet vara avklarat och det ska vara möjligt att spela.

Curse of Osiris är den första av två tillkännagivna expansioner, och den adderar bland annat en ny spelbar zon på Merkurius, loot, höjda leveltak, nya spelformer med mera. Priset ligger på ca 200 kr, eller ca 350 för båda expansionerna. Dagens pactch följs upp av en ny patch nästa vecka, den 12:e, och dessa ska infria Bungies löften om att göra spelet mer anpassat för mer insatta spelare. Xbox One X- och PS4 Pro-spelar ska också få möjlighet att spela i 4K-upplösning och med HDR-effekter. Mer om Curse of Osiris här, och relativt färsk uppdateringsinfo har du här.

@Flugsaft: är ju de nya vapnen, weapons forge, heroic Strikes, nya raid delen som är intressant. Storyn klarade man på en timma, typ som storyn i grund spelet 08/12 Spelade igenom Kampanjen och måste säga att det var riktigt dåligt. 1 karta var till o med en föregående strike som fanns med i vanliga spelet... va i helvete? 06/12 Det sa jag väl inget om? Jag skrev bara att nytt content efter 3 månader är väl inte så farligt? Gör väl inget om det var något de arbetade med före release. Hela den idén att allt som man arbetar på före release ska vara i grundspelet är lite absurd i... 05/12 Köpte också Digital Deluxe Edition för några hundralappar innan det släpptes för att vara säker på att jag inte börjar gnälla sedan när Expansionerna kom, det hade man ju redan fått tillsagt sedan start. 05/12 De lär ju hållit på med expansionen en bra stund mer än 3 månader :) Jag kan tycka det är bra att det kommer mer att göra efter "bara" 3 månader, när man spelat sig trött på innehållet som finns. 05/12 Köpte en nVidia kod, visst, det kan inte alla göra såklart, man måste ju ha ett av de utvalda grafikkorten för det. Men 450kr är ju lägre än normalpriset för AAA spel, som är 600kr vanligtvis, i alla fall om man köper spel via Steam. 05/12 @uberpwnage2.0: Är ju för jag tänkte på pc versionen mest, men ja 3 mån för en expantion till ett "mmo" är lite väl kort utvecklingstid i mitt tycke. 05/12 200 kr?? Jag hittar det för typ minst 450 kr + 350 för expansionpass nu ... 05/12 @wesslan1: Klicka på Destiny 2 i battle.net, sen Options - Check for updates till höger. 05/12 Hur får man ner preload, genom battlenet klienten ligger öppen och automatiska uppdateringar på eller? Tiderna är lite luriga, är det inte preload från 18 och spel från 19 som gäller? 05/12
Skicka en rättelse