Det är inte bara nya vapen och nya nejder för PUBG. Även nya fordon dundrar in.

Ökenkartan innebär inte bara nya vapen, som en dubbelpipig avsågad hagelbrakare, utan även nya fordon. Nu får vi se en första glimt av pickupen som dundrar in på scenen i samband med ökenbanan. Den har visserligen varit på mångas läppar under lång tid men först i samband med testrundan av 1.0-versionen till pc får vi äntligen klämma på den.

Via Twitter får vi redan på att det här fordonent blir exklusivt för ökenkartan. Får vi se fler exklusiva kärror i öknen? Det vet vi inte men det är förstås ingen orimlig gissning att det blir så.

PUBG är (som vanligt) på allas läppar. 1.0-versionen, som ju på svenska betyder "släppt på riktigt", ska nå oss innan årets slut och i december släpps spelet även via preview-programmet till Xbox One. Då i 60 fps till Xbox One X-versionen. Nope, 30 fps på alla Xbox-varianter.

Även om succén är monumental anser skaparen bakom fenomenet PUBG, Brendan Greene, inte att spelet förtjänar att utses till årets spel: "Jag tycker det finns bra mycket bättre spel i år."

Skicka en rättelse