Vinnare ska koras och nya spel ska hajpas.

Horizon Zero Dawn, Persona 5, PlayerUnknown's Battlegrounds, Super Mario Odyssey och The Legend of Zelda: Breath of the Wild är kvintetten som gör om den tyngsta utmärkelsen av alla – årets bästa spel – under det fjärde Game Awards i ordningen.

Som vanligt kommer även kommande spel stjäla en stor del av rampljuset. Ökenkartan i PUBG (som lyckas vara både släppt och kommande på samma gång) demonstreras, och vi får även se mer från Metro Exodus, Sea of Thieves, Fortnite och Josef Fares A Way Out.

Samma gamla blandning av hyllningar och förhoppningar, således. Eventet äger rum mellan 2:30–05:30 och du kan se det via Youtube, Twitch och en rad andra kanaler.

Nej att man missade det, finns den någonstans att se?! :p 08/12 Till och med att utvecklaren för PUBG har sagt att han inte borde vinna på grund av andra bra spel som är med. Han vill förstås vinna men andra spel förtjänar det mer. http://www.gamezone.com/news/pubg-dev-thinks-there-are-more-worth-game-of-the-year-co... 08/12 Yes, hörde inte i syne :) Från Twitter, Och Grattis till Zelda crew. -cb99 08/12 OM! Jag begrep det rätt och inte "hörde i syne" ska nya PUBG kartan gå att spela idag på testserverarna? Bryter i så fall av det "mitt i veckan testande" som varit. Någon annan som uppfattade det? Lär väl se om det var önskehörande imorgon :) Och nog... 08/12 Vore kul att se även om jag gick in på Fredags under Torsdagen så har jag lovat min lilla älskling att hjälpa henne med div saker imorgon, over and out :D 08/12 Om man råkar vara vaken väl spenderade fritid att kika på detta :) Kul med lootbox referensen som just gjordes :) -cb99 Edit in, En del hyfsade rabatter både här och där också, blir ett par prylar från steam, http://store.steampowered.com/search/?specia... 08/12 @SoL: Är ju nytt Ip, men man räknar ju att det är liknande ds och bb ^^ 08/12 Gaaahhhh, när jag ser from software poppar det upp så många frågor i huvet!! Nytt IP? Bloodborne 2? Dark souls? Demons souls !? Vad dom än gör räknar jag med ett spel med toppkvalitet :) 08/12 OM ni kollar på programmet i steam klienten så kan man vinna spel! visst changsen är la en på 10k men ändå :P http://store.steampowered.com/prizes/view/2155400354637870753 08/12 Totalbiscuit kör ett snarkathon på sin twitch kanal med frugan, är vad jag ser fram emot iallfall ;) https://www.twitch.tv/totalbiscuit 08/12
Skicka en rättelse