Komplett remaster i 4K.

Minns du MediEvil? Hack n slash-klassikern från 1998 förflyttade oss till det medeltida kungadömet Gallowmere där vi gavs en chans att stifta bekantskap med det charlatanska skelettet Sir Daniel Fortesque och hans kamp mot den onde Zarok. Under Playstation Experience 2017 bekräftades att en komplett remaster av originalet i 4k-upplösning på Playstation 4 är på väg.

"Vi följer upp årets hit Crash Bandicoot N. Sane Trilogy genom att uppfylla en annan dröm hos Playstation-fans: en sann återupplivning av klassiska MediEvil i PS4-kvalitét, precis i tid till spelets tjugoårsjubileum", säger Sony-chefen Shawn Layden.

Mer information om nyversionen av Medievil förväntas under 2018.

Källa: Playstation Blog

Tack till Westrr för detta #nyhetstips!
@Banjo: Det stämmer att man kunde göra egna nivåer i tenchu 2 jag och brorsan brukade göra banor åt varandra som var sinnessjukt svåra, storyn var även rätt lång om jag inte missminner mig och relativt bra med plot-twists och grova stealth kills, squirt... 19/12 Väldigt passande att dom lyfter fram ett PS 1 spel för remake samtidigt som dom måste bevisa att dom kan köra 4K. För (jag säger det för 300'e gången) att det kommer gälla dom stora AAA spelen kan ni fetglömma 11/12 @Loltron: Tenchu 2 har jag nog inte testat, mer än kanske ett demo (visst kunde man göra egna korta nivåer?) Men ettan spelade jag igenom från början till slut (Med båda huvudkaraktärerna tror jag) och gillade skarpt! :) Resident Evil 2 var ju magnifikt... 10/12 Vad är det med teasers som visar 0 från själva spelet? Dom som inte vet vad detta är, blir väl knappast sugna av lila dimma och en zombie? 10/12 redo att hålla med, rätt många spel som förtjänar en remake innan detta. Ägde förvisso aldrig mer än demon på ps1 av medieval. brände skivor rätt friskt och av alla hundra titlar jag spelade igenom så var detta inget av dom. Det jag helst hade sett skul... 10/12 Det finns inget klassiskt med detta spel, spelet var inte ens särskilt utmärkt när det var nytt. Jag spelade det i höstas, det har inte åldrats väl... Däremot har kanske grundkonceptet potential så en remaster är inte en dum idé för konceptet är inte... 09/12 Åh helvete vad nice!!! Hoppas Spyro the dragon trilogin blir remastrad snart också så är barndomsnostalgin komplett 09/12 YEEEEEEEEEESS!!! Bästa nyheterna på länge! 09/12 Minns att jag spelade detta för ungefär 20 år sen. Det var ett av mina favoritspel på PS1 :) 09/12 De vill väl se hur relevant spelet är idag innan de lägger pengarna på ett helt nytt, kan jag tänka mig. Detta är något som förtjänar en remaster dock, till skillnad från mycket annat. Har ändå inte släppts något nytt MediEvil på 17 år. 09/12
Skicka en rättelse