Låt dig hänföras över publikens jubel under dialogvalen.

Quantic Dream fick möjlighet att visa mer av sin kommande thrillerupplevelse Detroit: Become Human under årets upplaga av Playstation Experience. Den här gången fick vi se mer av spelets första uppdrag, androiden Connors försök att rädda en tillfångatagen gisslan.

Med hjälp av publikens (något högljudda) guidning lär vi oss att Connor kan skanna bevismaterial i sin omgivning och bygga upp en rekonstruktion av händelsen på ett sätt som påminner om den senare Batman-spelen. Det är svårt att inte ryckas med av publikens brinnande engagemang och glädje när uppdraget slutförs, men den som är rädd för spoilers kanske nöjer sig med att bläddra igenom klippet ovan.

@Sapiens: spelar du DOS2? 12/12 Nope. Spelar det hellre utan att ha sett det på film innan, dessutom med massa randoms som jublar? Fattar inte. 12/12 Därför att meningen med denna spelgenomgång var att publiken skulle göra valen och därför ropar folk vad de tycker att han ska göra. 12/12 känner du till Södertälje :) 12/12 Tack, det var bara det jag ville höra ;) Även om jag tycker det är skönt med markeringar ibland håller jag med dig. Många spel behandlar spelaren som om vi vore dumma i huvudet. Det senaste exemplet är AC Origins. Jag har satt HUD på lägsta möjliga för... 11/12 Okej, du kanske inte har fel om problemen som uppstår i tex Morrowind. Det jag säger är att fulhacka runt problemen med diverse inlevelsedödande markers, är bland det absolut sämsta och lataste sättet att gå till väga. Istället förbättrar man spelvärlde... 11/12 Haha, ingen av dem, men jag förstår din poäng och ger med mig :) PS. Håkan Hellström är inte alls "liiiiiiiiiiiiite" överskattad. Thomas Di Leva är "liiiiiiiiiiiiite" överskattad medan Håkan är fruktansvärt3 överskattad! Däremot måste han vara en av de... 11/12 Varit på en allsvensk fotbollsmatch? Gått förbi en Apple-butik när de släpper en ny telefon? Hävdat att Håkan Hellström kanske är liiiiiiiiiiiiite överskattad ändå? :) 11/12 Fel angående vad? Att jag tycker det är ganska skönt med quest markers? Att jag tror att mycket av speltiden skulle gå till att försöka hitta personer eller platser? Att jag satt med fysisk karta och försökte lista ut vart jag skulle? 11/12 Masspsykos, tror inte vi har det i Sverige. 11/12
Skicka en rättelse