"Vi råkade göra det mycket större"

Nya God of War ser ut att bli den längsta upplevelsen i seriens historia. Producent Cory Barlog lät under Playstation Experience meddela att de under sina senaste speltester uppmätt speltiden till omkring 25-35 timmar, vilket var mycket mer än vad de egentligen hade siktat på.

Over the last four or five playtests, we've been clocking the total gameplay time is somewhere in the arena of 25 to 35 hours. So accidentally made it a lot bigger.

Tidigare spel i serien har tagit omkring tio timmar att klara ut, så den som var rädd för att spelets cinematiska ton skulle resultera i ett kortare äventyr kan andas ut. Nu undrar vi bara hur mycket av den beräknade speltiden faktiskt är avsatt för huvudäventyret och inte för diverse sidouppdrag.

Jahopp. Får jag vänta med detta lir i några år då 😊 11/12 Jag tycker att mängden (och längden på) filmsekvenser var ganska lagom i Horizon: Zero Dawn. Tog mig ungefär 50 timmar att klara det. Men jag gjorde en hel del sidouppdrag och grindade ofta. 11/12 Låter troligt. :) 10/12 Förhoppningsvis en hel del så det inte blir monotont. 10/12 Det största problemet jag ser just nu är att spelet kommer ut i slutet av ps4ans livslängd. Och att många kommer att ha det ogenomspelat på sin ps4 när dom köper en ps5a. :) Så blev det för mej och den senaste Gow spelet. Nu har yngsta sonen ps3an och... 10/12 Nu har man såklart inte kontroll hela tiden men jag har för mig att man spelar detta från början till slut i en enda "tagning". 10/12 Ja som redan påpekats ska det ta så lång tid hoppas jag med innerligt det är mer än bara hack n slash annars blir ju risken stor man tröttnat på vägen. Och att den där ungen inte är med och tjatar hela tiden haha. 10/12 Tja, om halva tiden är filmsekvenser, så får du utöver 10 till 15 timmar ren speltid dessutom en 10-15 timmar lång film. Om en genomspelning verkligen tar 25-30 timmar (speedrunners ej inräknade), så ser jag inget problem med spelets längd. Nästan oavse... 10/12 @Korken: ...som du kan byta in mot magic gems. För 50 magic gems (2.99€) så kan du låsa upp en så kallad "Tyr-låda" som innehåller slumpmässigt genererade uppgraderingar till dina vapen. Låt oss hoppas att vi undviker detta öde. 10/12 Breaking news, du kan nu samla fjädrar i GoW... :P 10/12
Skicka en rättelse