Första linjära kampanjen på 15 år.

MechWarrior-spelen har alltid varit en självklar tillflykt för de som vill få utlopp för sin fantasi om att kunna köra gigantiska robotar som väger tusentals ton. Det senaste tillskottet till serien ser inte ut att bli något undantag. Under Mechcon 2017 i Vancouver tog Piranha Games-chefen Russ Bullock till scen för att påannonsera att MechWarrior 5: Mercenaries släpps i december 2018.

Detta innebär att MechWarrior-serien först efter 15 år får en helt ny linjär kampanj, en som du dessutom kommer kunna spela tillsammans med tre andra kompisar i online coop. MechWarrior 5: Mercenaries kommer även ha stöd för moddar genom Steam Workshop. Du hittar spelets nya hemsida genom att klicka här och nedan ser du gameplay från förra årets Mechcon.

Jag körde lite ett annat mechwarrior aktigt spel i VR tidigare (kan fan inte komma på vad det hette, det var mer arenor än story. Var småkul, men det var dess interface jag gillade. Känslan av faktiskt sitta i en Mech.) Men tyvärr la de ner spelet för... 11/12 Du kan ju köra mechwarrior online med 3d brillor medans du väntar. Kör själv med samsung gear vr och riftcat. Måste dock varna för att aimet inte blir riktigt som väntat. GTA V fpv när man kör bil är kul dock. 11/12 Såg kul ut! Tänker på Titanfall när jag såg filmen. Jodå, jag har också spelat MechWarrior, för många år sedan. 10/12 10 minuter gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=r8WoNTHMoLc Hittade en artikel med djupgående info om bakgrunden till Battletech/Mechwarrior samt det nya spelet under utveckling. https://www.polygon.com/features/2017/11/29/16709142/battletech-mechw... 10/12 @Phyrino: Vore kul? Står ju i artikeln att man kan spela kampanjen i co-op. 10/12 Detta har jag verkligen väntat på. VR på detta så kan jag ge upp RL :D 10/12 Har en fundering på formuleringen att "köra gigantiska robotar som väger tusentals ton" menas den sammanlagda vikten eller att någon mech skulle väga så mycket? Den tyngsta jag kan hitta är denna 150t maskin http://www.sarna.net/wiki/Omega_(BattleMech)... 10/12 Fan, vilka minnen man tänker tillbaka på. Det här spelet var ju the shit när man var barn. 10/12 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10/12 Shut up and take my money!!!! Vore kul med en coop kampanj. 10/12
Skicka en rättelse