War for the Atlas lägger till ett invecklat loot-system.

Den senaste expansionen till det Diablo-liknande rollspelet Path of Exile släpptes i fredags. Rent innehållsmässigt talar vi om 32 nya spelkartor som vaktas av varsin boss, samt fyra starkare Elder Guardians som du måste besegra om du ska hoppas nå slutskurken i läderfåtöljen.

Historien i Path of Exile har blivit rätt invecklad, men sammanfattat finner vi att den äldre bossen Shaper förklarat krig mot Elder och deras inverkan på världen kan styras genom att du som spelare väljer vilka mål du vill jaga. Det här påverkar också vilken typ av loot som kan hittas på banorna och det finns en hel del nya föremål att lägga vantarna på.

Fler detaljer om vad expansionen innehåller hittar du på spelets webbplats.

Tack till Groo för detta #nyhetstips!
Du har inte spelar D3 på länge märker jag. 14/12 Det var @Manslut som poängterade grafiken, inte jag. 14/12 @Newklear: Jo men grafik har ingen som helst påverkan på om det är en bra ARPG eller ej. Diablo 3 har bäst grafik men är ett värdelöst ARPG, World of Warcraft har ett mer ARPG liknande lootsystem än Diablo 3 vid det här laget då alla i D3 går runt med... 14/12 Kanske, men PoE har också väldigt utdaterad grafik. 13/12 @Newklear: De flesta pallar dock inte att lira spel med så utdaterad grafik som d2 har. det är bara riktiga fanboys som fixar det. 13/12 Kan inte säga att något är bäst då de gör olika saker olika bra, men bättre än PoE är allt från Diablo 2 (gärna med moddar), Grim Dawn och Titan Quest, t.ex. 13/12 @Newklear: Vilket spel är den bästa i genren enligt dig? Diablo? Grim Dawn? Torch light? Jag ser inte ens hur man skulle kunna jämföra titlarna, Grim Dawn är la det spelet som är närmast PoE men PoE är gratis och har mer content så har svårt att säga... 12/12 Det har jag också gjort. :) Du får tro vad du vill. :) 12/12 Poe, funkar utmärkt att köra casual. Man måste inte köra leagues som är tidsbaserade.. En fördel o lära sig systemet så klart, vissa rekommenderar följa en build. Upp till lvl14 är det rätt segt oavsett vad man kör för typ/build, men sen lossnar det gan... 12/12 @Manslut: Ok ok tack för svar. Men hur rankar man? Är det typ Grifts här också? Tar o laddar hem det :) Dock lite orolig att man blir fast och beroende som jag blev av D3 :P 12/12
Skicka en rättelse